Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért változott meg hirtelen...

Miért változott meg hirtelen az "életcélom"?

Figyelt kérdés
Tavaly még annyira láttam magam előtt hogy mi akarok lenni, elhatároztam, hogy úgy lesz és nem is foglalkoztatott a dolog különösen. Aztán idén hirtelen elkezdtem reálisan gondolkodni, hogy már csak egy évem van arra, hogy eldöntsem mit is szeretnék és rájöttem ami eddig akartam lenni az most már nem érdekel. Vagyis túlzás, hogy nem érdekel, de a B tervem (ami a második ötletem volt) most kezd megerősödni. A tanárom és a barátaim (főleg egy) azt hiszik valaki elvette a kedvem és telebeszélték a fejem. Pedig ez egyáltalán nincs így, de hiába magyarázom nem hiszik el. Mostmár annyira nem tudom mit akarok. Veletek volt hasonló? Sikerült időben eldöntenetek, hogy mik akartok lenni?
2009. nov. 14. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Velem is ezt történt. Középiskolában 3 és fél éven keresztül volt egy célom, tudatosan készültem a felvételire. Aztán 4. oszt. félév táján hirtelen elbizonytalanodtam, és irányt váltottam. Rossz döntés volt. Elvégeztem a fősulit,de most újra tanulok, hogy az eredeti célomhoz közelebb kerülhessek. :)
2009. nov. 14. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit jelent az h időben? Nem fogsz lekésni róla, ha pár év múlva jössz is rá, hogy mi érdekel. Velem is volt így, de velem nem is egyszer, hanem jó párszor, h célt váltottam. :D Egyre reálisabban láttam a dolgokat, többet tudtam meg, más dolgokról is, és egyszerre meg az érdekelt már jobban.

Az ember változik.

2009. nov. 14. 12:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát, hogy egyetem, fősuli választásakor :))
2009. nov. 14. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

12:42-es vagyok. Hát ebben az értelemben ha úgy vesszük nem sikerült "időben" eldöntenem. :D

Most egy 2 éves képzésen vagyok, amit valószínűleg már be is fejezek, ha elkezdtem, de már tudom, h mit szeretnék tanulni, ha egyetemre mennék. :)Ez nekem is a sokadik választásom, mert míg másoknak olyan gondjuk van, h nem tudja mi érdekli, mit akar dolgozni, én meg ellenkezőleg, sok minden érdekel, meg változik is a véleményem idővel. =) És vannak céljaim.

2009. nov. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!