Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert szeretek szenvedni?

Miert szeretek szenvedni?

Figyelt kérdés

Imadom a kaoszt. Szeretem ha a melohelyen tudok veszekedni a kollegakkal, ha feszult a legkor. Mar 7 alkalommal rugtak ki kulonfele okok miatt 3 ev alatt. Imadom ha az utcan neki tudok menni vallal a szembe jovo kis f@aszkalapoknak. Persze nyilvanos eroszak szoba sem johet - nem akarok bortonbe kerulni. De imadom ha elronthatom a hangulatot egy tarsasagban. Imadom ha az uton dudalnak ram az autok - es en visszadudalhatok rajuk.

Imadom ejszaka reflektorral szembe menni a tobbiekkel - es figyelni hogy ki mennyire int be meg ilyenek. Imadom ha izzi korulottem a levego! Szeretem amikor nem fizetem ki a szamlat, es lekapcsoljak az aramot, meg a vizet, meg a telefont - csusztam mar le allasinterjurol mert a telefonom le volt tiltva :) Ha nok kezdemenyeznek nalam imadom oket elkuldeni a francba - pedig volt egy par nagyon csinos is koztuk.

Amugy meg szuz vagyok es imadom hogy szenvedek miatta - mar este sem tudok normalisan aludni tole - imadom!

Szoktam magam tesztelni hogy mennyi fajdalmat birok, igy gyakran vagdosom magam, egyszer majdnem el is vereztem e miatt... imadok az uttesten atmenni csucsforgalomban, es hallgatni hogy mindenki fekez, meg dudal ram :)

A legjobban azt szeretnem ha kitorne valami jo kis haboru itt, meg a tobbi fejlett orszagban, es az emberek ossze-vissza sikoltozva futkosnanak az utcan, es omlene a ver! Na akkor erzenem igazan otthon magam!! 28 / f

2013. okt. 23. 10:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kezdeni valamit az eletemmel..haha, talan ha amerikaba szulettem volna, vagy akar csak ausztriaba, nemetbe, angliaba, esetleg japan, ausztralia, kanada is szamitasba johet. DE NEM EZ A **** ORSZAG!!!!! Putriba szulettem, atlagos kepesseggekkel, es nem fogok kiorni ha megfeszulok akkor sem. Tudom mert mar probaltam. Egyetem alatt annyira hajtottam magam, hogy osszeestem a faradtsagtol egyszer...

Azert ahhoz eleg soknak kell tortennie hogy EN osszeessek a faradtsagtol.... mindegy.

Legszivesebben az egesz orszag lakossagat egy hatalmas ringbe teleportalnam, es elkezdhetnenk olni egymast! DE jo lenne! Egyszeru fegyverekkel, balta, ilyesmi, ***** jo volna! Aki a vegen talpon marad az a gyoztes. :)

2013. okt. 24. 18:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Értem. Igazából az a probléma, hogy nem az országot kéne hibáztatni azért mert neked nyomorult életed van. Főleg nem az átlagos embereket akik ugyanúgy szenvednek a felső réteg miatt mint te (Hol abban a logika, hogy őket utálod?. De nem árt ha tudod, hogy a viselkedésedet sehol máshol nem tolerálnák, igazából egyes országokban elég durva következményei lennének.

Valóban kilátástalan a helyzet ami az országban van, viszont ebben ugyanúgy te is hibás vagy mint bárki más. mert kérdem én, ha mindenki látja hogy 23 éve süllyed lefelé az ország, miért nem lép senki semmit?

Persze lép mindenki, csak az a baj hogy lelép. De csoda sem itt nem fog történni ha nem teszünk semmit, és egyébként máshol sem várnak csodák.

2013. okt. 24. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:
És egyébként éppen te mondtad, hogy saját magad miatt rúgtak ki 7 állásból... Akkor biztos vagy benne hogy elsősorban az ország az oka, annak hogy ott tartasz ahol tartasz?
2013. okt. 24. 19:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, mert ha dolgoztam volna vegig az elmult 4 evben, akkor is kitorolhetnem a seggem vele, mind anyagilag, mind karrier szempontjabol. Hol lennenek kovetkezmenyei, annak amit csinalok (nem csinalok), melyik orszagban? Mihelyt kipihentem magam, dobbantok is kulfoldre. Szeretek itthon LENNI, de nem DOLGOZNI. Alcsony ber, frusztralt emberek, magas adok, stb. Utalom az egeszet ugy ahogy van. Hat te, ezt hogy latod?
2013. okt. 24. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Bármelyik országban. Mert lehet hogy itt senki nem moccan ha az utcán 10 "dravida" megver egy embert (okait lehetne hosszan fejtegetni) de nem mindenhol ennyire "elnézőek".

Viszályszítás munkahelyen, utcán idegen embereknek mész neki, zavarod a forgalmat... Olyan dolgok amikért jobb helyen fogják magukat és úgy agyonvernek hogy a hátralévő éveidet tolókocsiban töltheted.

És ezek után te írsz frusztrált emberekről? Ne viccelj...

A munkáiddal kapcsolatban pedig kinek mi a "kevés". Fogalmad sem lehet hogy mit érhettél volna el, mert nem is próbáltad pedig lehetőséged volt, de elhibáztad. Külföldön is ugyanúgy kirúgnak ilyen viselkedéssel, csak nehogy meglepődj. De menj külföldre ha úgy tetszik, de akkor szedd össze magad.

Te saját magad akadálya vagy. Most lehet hogy azt hiszed, hogy ezzel a viselkedéssel te leszel a "kemény fiú" de abszolút nem. 28 éves vagy nem 14, ideje lenne felnőni és a kezedbe venni az életed, mert saját magadért csak te felelsz. Később amikor elgondolkozol miért nem érted el amit szerettél volna, hiába mondod majd magadban, hogy mások miatt nem sikerült, a körülmények nem tették lehetővé... Nem ismerem az életed, nem tudom mik történtek veled, talán még te sem tudsz 1-2 dolgot a saját életeddel kapcsolatban de valami történt ami miatt most ilyen lettél. Ahelyett hogy mindent és mindenki hibáztatnál és utálnál a világon, jobb lenne ha észre vennéd a saját hibádat. Másokon nem fogsz tudni változtatni de magadon igen. Ezért menj el valami szakemberhez aki segíthet, vagy ha úgy tetszik akkor mélyedj kicsit magadba, próbálj meg rájönni mi az oka ennek és változtass. 28 éves vagy, egy pillanat és letelik az egész élet utána nem lesz több lehetőséged. Legalább add meg magadnak az esélyt. Neked is jobb lesz és másoknak is.

2013. okt. 24. 19:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Hat, ha egy pillanat es letelik az egesz elet, akkor inkabb kielvezem azt a pillantot :)
2013. okt. 24. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Tégy úgy. Csak döntsd el hogy az a boldogság amit most átélsz, vagy amit átélhetnél ha teszel érte?

Csak rajtad áll.

2013. okt. 24. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!