Ti voltatok már hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Leszbi vagyok és ezzel elég sok gondom van, anyámmal is elég rossz a viszonyom! Tavaly elkezdtem cigizni és inni és az iskolával is gondok voltak! Ebben az évben javult a helyzet, de most is iszom ráadásul gyógyszerekkel együtt és néha cigizem! Mit kéne tennem??? Pszihomókushoz tuti nem fogok menni...van más megoldás?? Kérlek segítsetek!!!2013. okt. 18. 21:13
1/1 anonim válasza:
Fognod kene es leszoksz a cigirol, az ivasrol, es a gyogyszerekrol...ezekkel csak tonkreteszed magad feleslegesen..
a leszokas az nem egyszeru, attol fugg milyen reg ota, es milyen erosen csinalod a dolgokat...forumokon nezz utana, hogy kene
letenni oket biztonsagosan...
aztan meg biztos-e, hogy leszbi vagy? egy kis onismeret se artana...ha meg kiderul, hogy megis az vagy, akkor meg mi van?
nem dol ossze a vilag...csak akkor nem kene hangoztatnod mindenkinek ezt..azert a tarsadalomban ez meg mindig nem annyira elfogadott..
ha nem teszel semmit, nem fog semmi se valtozni...sot ha igy folytatod, szerintem csak sokkal rosszabb lesz minden..ugye nem ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!