Milyen jócselekedetet vittél véghez ma vagy a közelmúltban?
Valahol kaptam 150 ft visszajárót, amit a zsebembe tettem, és amint mentem haza, megláttam egy kivörösödött, izzadt srácot egy bolt előtt, aki a hátán feküdt, és egy focilabdával dekázott. Iszonyat tehetségesnek találtam, ezért odaadtam neki a pénzt:)
A múlt héten pedig siettem valahová, erre levált a csizmám talpa. Épp megszólított egy koldus, hogy tudnék-e adni, de csak félviccesen mutattam neki a talpamat, hogy "nézzen rám, én sem vagyok sokkal jobb helyzetben", erre utánam kiáltotta, hogy "vágd le!". Úgy terveztem, hogy veszek valami nagyon olcsó, mindegy, milyen cipőt, ami kibírja a napot, de kiderült, hogy otthon hagytam a tárcám. Viszont a cipőboltban levágtam a fityegő talpat, és az emeleten egy 20 Ft-ost is találtam, amit visszafelé menet odaadtam a koldusnak:)
fesöpörtem az öcsém szobáját.
elmosogattam ahugom helyett.
lereszeltem egy csomó káposztát és répát anya helyett.
Ruhákat vittem a vöröskeresztbe.
Meggyőztem a 18 éves fiamat, hogy legyen önkéntes véradó. Az lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!