Mit csináljak, mivel foglaljam el magam?
Jelenleg beteg vagyok, és még hétfőig itthon leszek. Annyira unatkozok, hogy az hihetetlen. Már minden számot amit szeretek meghallgattam legalább 20x, filmeket/sorozatokat meg nem igazán szeretek nézni, ahogy számítógépes játékokkal se igazán játszok. Mit csináljak, ami szórakozás? Tehát nem kitakarítani és tanulni szeretnék, hanem valami jó elfoglaltságot találni, amíg itthon vagyok. Táncolgatni szoktam egymagamban, de hamar megunom. Van egy kutyám és egy macskám, valamennyit játszok velük, de sétálni se nagyon tudok menni mert egyrészt folyton esik és nagyon hideg van, másrészt betegen nem olyan szívesen megyek. Szóval valaki valami ötlet?
Legyetek szívesek kíméljetek meg az idióta válaszoktól!
16/L
Barkacsolj valamit én pl csináltam fabol kicsi hajókat összeszedtem egy ..
Csomó hangyát és beleraktam őket a hajokba. Voltak pici kikötők és pici
házak és azokba kaják és énnéztem mit csinálnak a hangyák 13 L. De nem hinném hogy te szereted az ilyen hülyeségeket XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!