Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, mivel foglaljam...

Mit csináljak, mivel foglaljam el magam?

Figyelt kérdés

Jelenleg beteg vagyok, és még hétfőig itthon leszek. Annyira unatkozok, hogy az hihetetlen. Már minden számot amit szeretek meghallgattam legalább 20x, filmeket/sorozatokat meg nem igazán szeretek nézni, ahogy számítógépes játékokkal se igazán játszok. Mit csináljak, ami szórakozás? Tehát nem kitakarítani és tanulni szeretnék, hanem valami jó elfoglaltságot találni, amíg itthon vagyok. Táncolgatni szoktam egymagamban, de hamar megunom. Van egy kutyám és egy macskám, valamennyit játszok velük, de sétálni se nagyon tudok menni mert egyrészt folyton esik és nagyon hideg van, másrészt betegen nem olyan szívesen megyek. Szóval valaki valami ötlet?

Legyetek szívesek kíméljetek meg az idióta válaszoktól!

16/L

2013. okt. 1. 18:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és olvasni se szeretek. Egész nap netezek, de csak mert mást nem tudok csinálni. Oké, hogy van sok érdekesség, de szívesebben csinálnék valami mást, csak nincs ötletem, hogy mit.
2013. okt. 1. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Rajzolás, festés? Néhány óráig biztos lefoglalna.
2013. okt. 1. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Na azzal sem tudom lefoglalni magam. Illetve 1x-1x megszáll az ihlet, akkor elvagyok, de max 1 órát. De nekem most van majdnem egy hetem..
2013. okt. 1. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Barkacsolj valamit én pl csináltam fabol kicsi hajókat összeszedtem egy ..

Csomó hangyát és beleraktam őket a hajokba. Voltak pici kikötők és pici

házak és azokba kaják és énnéztem mit csinálnak a hangyák 13 L. De nem hinném hogy te szereted az ilyen hülyeségeket XD

2013. okt. 1. 20:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Mikor kicsit kisebb voltam én is csináltam hasonló "hangyaterráriumokat", de mostmár nem szeretnék. A rajzolás, festés, barkácsolás meg a hasonlók nem igazán kötnek le.
2013. okt. 1. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
nézz szembe a félelmeiddel. unatkozz. elemezd önmagad. tanulj meg olvasni.
2013. okt. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!