Te egy érzelmi nyomorék vagy?
Figyelt kérdés
Mitől válhat az ember egy érzelmi nyomorékká/hulladékká? Miken kell keresztülmennie azon, hogy ide jusson?2013. szept. 26. 22:06
11/24 anonim válasza:
Hidegháború alatt végeztek ilyen jellegű módosításokat az USSR-en belül.
Magába foglalta a verést, a saját családod megtagadtatását, saját ürüléked/vizeleted elfogyasztását, más embereken ugyanezeket kellett elvégezned, stb..
13/24 anonim válasza:
Szerintem az már elég hozzá, amikor az első szerelmed akiért tényleg éltél megcsal, és röhögve vallja be.
Ez esetben szerintem én az vagyok, azóta nem tudok érzelmeket fűzni egy lányhoz sem.
20/f
15/24 anonim válasza:
visszautasítóm mint chuck norris a hányingert.
ezt "tanulhatta" a környezetéből is akár
16/24 ASOT válasza:
Számomra az is elég volt, hogy reggel a péknél nem kaptam kakaót teljesen összetört ez a dolog.
19/24 LeftBehind válasza:
Elegem van az emberekből,legszívesebben el sem hagynám a szobámat,20 évesen még szűz vagyok,se csók,se semmi,több mint 100 nőből aki leszólítottam egyen se láttam hogy akár csak érdekelném. Ja,az "érzelmi nyomorék" kifejezést nekem találták ki.
20/24 anonim válasza:
Nem,bár nehezen tudom megélni az érzéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!