Hogyan lehetnék újra optimista?
Szia! Hadd kérdezzek meg egy nagyon könnyűt: mi szerettél volna lenni,ha nagy leszel? Miért tanultad ki amit?
Ezekben keresd a választ.. :) Ha valami olyat tanultál ki,ami tetszik,és olyan helyen élsz,ahol lehetőséged van arra a munkára jelentkezni,tedd! Hidd el,nagyon sok helyen keresnek embereket...És 100% hogyha optimistán állnál a dolgokhoz,felvennének..Mert ha elmegy az életkedved, és úgy mész be egy interjúra,akkor tuti azt gondolják "mit akar ez vajon itt??! " .. Ne állj mindenhez úgy,hogy "nem fog sikerülni".. ;) Ami a többieket illeti..Kik kérdezik meg,hogy nincs-e még munkád? Ha a család,az ok,mert mégis a család...Ezt nem kell magyarázni..De ha ismerősök (nem barátok,vagy felőlem azok, m1) akkor már te döntsd el,hogy válaszolsz a kérdésükre?! Mi köze van hozzá,hogy van-e munkád vagy sem?
Ennyit szerettem volna csak..Egyébként hogyha 23 éves vagy akkor én fiatalabb vagyok nálad,de azért remélem tudtam segíteni (picit) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!