Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudnak velem elbeszé...

Miért nem tudnak velem elbeszélgetni a fiatalok, miért nem tudnak nekem semmit se mondani?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok, sose tudok elbeszélgetni a többiekkel, se internetes ismerősökkel, se iskolatársakkal.

A kifogás mindig az hogy "nem tudok mit írni" élőben meg nem tudnak mit mondani nekem.

Ennek mi az oka? Azért nem értem, mert mások mindenről el tudnak beszélgetni egymással, főleg az iskolában, akik egy helyre járnak jó ideje csak van közös témájuk is.

Mit tegyek, hogy velem is beszélgessenek szívesen?

2013. szept. 25. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem neked kéne kezdeményezned a beszélgetést. Találj ki valamilyen témát... Azt hallottam, akkor tudsz jó szocializálódni, ha az illetőt a hobbijairól, kedvenc filmjeiről, vagy játékairól, azaz róluk kérdezed. Az emberek szeretnek magukról beszélni.
2013. szept. 27. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!