Mi a külömbség a got és az emo között?
Én mint kívülálló úgy veszem észre hogy az emo divatmajmokból áll, de a gothok tényleg komolyan gondolják. Ráadásul sokkal értelmesebbek is.
Ráadásul a gothban ki van emelve a férfiasság/nőiesség.
Ezzel szemben egy emosrol első ránézésre nem derül ki hogy fiúról vagy lányról van szó.:D
Azokat kell alaposan ledarálni akik így gondolják!
Kérdésre válaszolva:
A Gothosok között sokkal több a komolyság.Az Emo meg egyáltalán nem létezik mint kultúra,csak mint divat.
Talán egynéhány kivétel.
Nem vetted még észre,hogy az állítólagos Emos csajok a legnagyobb plázacicák?
Mielőtt egy nagyon értelmes benyögné,NEM az ""emosok"nem vagdossák az ereiket!Max felvágni tudnák,de akkor három méteres sugárban lövellne a vér és azonnal megpurcannának.
Amúgy meg a média azért már csak felfigyelt volna egy országos méretű önvagdosásra meg öngyilkosságra nem?
nekem egyszer egy goth azt mondta:
"A külsők megdöbbentő, vadnak, neveletlennek nézünk ki, pedig az igazság az hogy jobban megvagyunk nevelve mint néhány ember de az igaz hogy máshogy nézzük a világot...komolyabban és tisztelettel"
szerintem ez a néhány sor mindent elmond arrol hogy milyenek a gothok...legalábbis nekem :D.
Az emo meg...hát még eggyel sem találkoztam aki ilyen mélyenszántó gondolatokat mondott volna nekem :D
Goth vs. Emo
Goth - nem siránkozik a dolgokon, elfogadja
Emo - nyavajgos, túlérzékeny
Goth - nem várja a halált de elfogadja
Emo - nem félnek a haláltól sőt várják is, mert nem tudnak a rossz dolgok felett túllépni
Goth - érdeklik a vámpírok, a misztikus dolgok
Emo - "meg akarok halni"
Goth - gyakori köztük a nagyon jó rajzos és szerintem nagyon jo verseket is írnak
Emo - "meg akarok halni"
hát kb. ennyi a különbség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!