Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vezetitek le a felgyüleml...

Hogy vezetitek le a felgyülemlett agressziótokat?

Figyelt kérdés
És ezt a módot mennyire érzitek hatásosnak, esetleg károsnak? - Önmagatokra, és a környezetetekre is nézve.
2009. nov. 6. 13:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

postal 2 game

belerugok a kukába

2009. nov. 6. 13:28
 2/16 anonim ***** válasza:
bennem nem gyülemlik fel aggresszió, nincs mit levezetni. már évek óta nem emlékszem ilyenre.
2009. nov. 6. 13:50
 3/16 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: hogyan csinálod? :)
2009. nov. 6. 13:58
 4/16 anonim ***** válasza:
nem tudom, egyszerűen semmi sem idegesít fel. :)
2009. nov. 6. 14:41
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát engem attól függ, hol ér az agresszív roham (igen, rohamokban tör rám pl tömegben...).

Ma pl félrelöktem egy két embert a villamoson amikor leszálltam. Elegem lett, hogy beállnak az ajtóba és nem lehet elférni tőlük + késében is voltam, és nem akartam elkésni óráról. Kicsit idegbeteg voltam már miután mind a 2 villamos amivel megyek suliba elment a pofám elött -.-'

De amúgy agresszív természetű vagyok, hirtelenharagú és hamar ki lehet hozni a sodromból...

16/L

2009. nov. 6. 14:59
 6/16 anonim ***** válasza:
3%

kezdj el füvezni. Az kiöli belőled a felesleges agressziót.

+ minél agresszívabb vagy, annál jobban elkészülsz a fűtől.

2009. nov. 6. 18:45
 7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: valami egészségesebb módszert előnyben részesítenék... Remélem a válaszodat nem veszik jó tanácsnak az olvasók.
2009. nov. 6. 18:55
 8/16 anonim ***** válasza:
Kezdj bele vmi sportba. Ezt igaz a feszültség levezetésére szokták ajánlani de biztosan az agresszió levezetésére is jó megoldás lehet.
2009. nov. 6. 20:45
 9/16 anonim válasza:

nekem még a sport mellett is szokott maradni néha agresszió!

Ilyenkor valamit elkezdek ütni..XD

2009. nov. 6. 21:13
 10/16 anonim ***** válasza:

GTA 2, harmadik pálya tankkal, örök élet kóddal.

Hatásos:D

De a mortal kombat 4 se utolsó:D

2009. nov. 6. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!