Szerintetek is csúnya vagyok? 11/L (Kép lent. )
Figyelt kérdés
Bocsi,a rossz képminőségért.2013. szept. 23. 16:47
1/11 anonim válasza:
elég rossz a képminőség, nem is látszik semmi, még egy link se a képhez.
2/11 A kérdező kommentje:
2013. szept. 23. 16:55
3/11 anonim válasza:
A jó link: [link]
Átlagos vagy, sokat fogsz még változni :)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. szept. 23. 17:03
5/11 anonim válasza:
még nagyon sokat fogsz változni.de úgy látom rád férne egy kis mozgás!
(pár év múlva nagyon megköszönnéd magadnak a szép popsi és alak miatt. ) ;) egyébként szerintem szép arcod van. :)
14/l
6/11 anonim válasza:
A lényeg hogy magadat szeresd.
Aki "lecsúnyáz" egy másik embert, az egyszerűen primitív, mert mindenkinek mást jelent a szépség.
Ne hallgas azokra, akik csúnyának hívnak, ez a lényeg. Szerintem nem vagy az. :)
És még rengeteget fogsz változni, hisz még nagyon kicsit vagy. Csak mozogj többet, de ezt nem bántásból mondom, hanem a hülye emberek miatt, akik csúfolni fognak, ahogy velem tették, mert én is kicsit duci voltam a te korodban.
Szurkolok neked! :)
15/L
7/11 anonim válasza:
Az előző válaszolónak tökéletesen igaza van! Semmit nem kell Magadon változtatni! Pont az a lényeg, hogy olyannak fogadjanak el amilyen vagy!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. szept. 24. 17:18
9/11 anonim válasza:
Nem vagy csúnya. Átlagos vagy. És még nagyon fiatal!
10/11 anonim válasza:
bocsi de akkor most lányvagy vagy fiu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!