Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Ötletek?

Mit csináljak? Ötletek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy unom az életet és öngyilkosságon is gondolkodtam! 16 éves fiú vagyok! Semmi nem tett tönkre mindenem megvan sok barátom,jó iskola osztálytársak,család is rendbe van de már unom ezt az egészet legszívesebben véget vetnék az életemnek! Nem szeretek tanulni dolgozni szeretnék nem iskolába járni de ott hagyni nem hagyhatom ott! Sokat gondolkodtam a nyáron miközben este az eget néztem! Egyszerűen nem akarok élni ennyi az egész! Depressziós nem vagyok! Semmi bajom minthogy említettem! Néha még a halálomat is kívánom! Mit csináljak?
2013. szept. 20. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Öngyilkos akarsz lenni, de nem vagy depressziós. A betegség tagadása általános probléma. Pszichiáter, indulás.
2013. szept. 20. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:
lol.már meggondoltam magam bizta rám jött az 5 perc....
2013. szept. 20. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a jó. :)

Élvezd az életed, látszatra meg van mindened, ami egy 16 évesnek kell!

2013. szept. 20. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!