Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon kicsi vagyok! Szerintet...

Nagyon kicsi vagyok! Szerintetek ez gáz? (többi lent)

Figyelt kérdés
13 évesen 138 cm vagyok. Tudom, hogy ez nem normális, kapok rá gógyszert, meg minden egyebet,de nagyon rosszul érzem magam ettől. A fiúk is folyton piszkálnak... Mit tegyek? Szerintetek ez gáz?

2013. szept. 16. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
szerintem nem gáz, én szeretem az alacsonyakat szerintem olyan aranyos :) és 13 évesen még bőven fogsz nőni! nekem volt egy osztálytársam (fiú) aki nagyon alacsony volt, még a lányoknál is kisebb... aztán egy nyár után visszajött és még nálam is nagyobb volt egy fejjel pedig én elég magas vagyok. szóval nyugi, még bőven fogsz változni! :)
2013. szept. 16. 17:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 16. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Jaj de aranyos lehetsz, en imadnalak^^

bar azrrt megvarnam mig elmulsz 15, mer megiscsak 19 vagyok, de bolondulok a oici lanyokert:)

es ahogy irtak, fogsz meg noni, ha a 150 megvan akkor meg mar tokjo, az mar nem tartozik a feltuno kategoriaba:)

2013. szept. 16. 18:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Uuu köszii :) <3
2013. szept. 16. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt egy olyan eset az osztályban mint amit az első írt. Az illető srác alig volt 150 centi, aztán az ilyen kezelések segítségével 170 centire nőtt.:) Nyugi, van még időd.:D
2013. szept. 16. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Lányoknál mindegy, egyáltalán nem gáz, sőt cuki.Én ahány alacsony lányt ismerek, mind aranyos és kedvesebb a magasabbaknál....

Ha fiú lennél, megérteném az aggodalmat.

2013. szept. 18. 19:38
 7/7 anonim válasza:
Azt hiszem ismerlek te kérdező! Nálunk voltál ezen a héten Szerdán! Ceri vaan. És egyáltalán nem ciki! Én nagyon is szeretlek, és hozzád tartozik, hogy alacsony vagy! A nevedet nem írom le, mert biztos van rá okod, hogy te sem írod, de már szerintem rájöttél, hogy ki vagyok... :) <3 Hotel Giant 2 <3
2013. szept. 18. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!