Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy egy hete meghallgattam...

Úgy egy hete meghallgattam egy dalt, és most nem enged. "Beéghet" a lélekbe egy olyan előadás, amelynek a szövegét sem értem?

Figyelt kérdés

Azóta vagy hússzor újra lejátszottam magamnak. Nem teljesen szokványos produkció, előadója annyira ki van borulva, hogy többször is kiáll a számból.

Mi lehet az oka, hogy minden nap ezzel fekszem? Muszáj meghallgatnom, de napközben is, mint egy végtelenített felvétel pörög a fejemben.

https://www.youtube.com/watch?v=VxDScexVnpI

2013. szept. 15. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:

emberek komolyan arra tapsolnak, hogy valaki bort iszik?:D

jó kis spanyol waltzer:D

amúgy az élőzene hatása... a stúdiós felvételek elég sterilek időnként, de ez a lényege a koncertnek, hogy életet adjanak a dalba

amúgy nem nagy szám szerintem

2013. szept. 15. 23:01
 2/8 A kérdező kommentje:

A válaszod számomra teljesen értékelhetetlen. Nem ezt kérdeztem.

Egyébként a hölgy Mexikó és környéke legnagyobb sztárja volt. Nem bort iszik, hanem tekilát.

Nekikeseredve meg azért van, mert meghalt a kislánya, ő maga meg rákos. 2013 decemberében lezuhant a repülőgépe és meghalt.

2013. szept. 16. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:

A kerdes meg nem tul ertelmes... hogz valaszoljuk meg, hogy miert hallgatod meg annyiszor? Hat miert? Azert ert tetszik es annyi..

es mit ertesz "beleegni" alatt?

2013. szept. 16. 12:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha nem olvasod el a kérdést, akkor minek firkálsz ide?

Beég, mint a monitorba a kép. Ehhez hasonlítottam. Nem, nem tetszik. Az énekes igen, a dal igen, de az a fájdalom, amivel előadja nem. És csak ez a felvétel telepedett rám. Ismerek tőle tíz másik elődadást, és sok más számát is.

Azt gondoltam, hogy ez itt az Önismereti kérdések rovat, s ha mások kapnak tanácsot, véleményt, akkor talán én is. Tévedtem.

2013. szept. 16. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Elolvastam....

de nemtom mi a problemad, nem nagy dolog, ha az embernek megragad a fejeben egy dal, vagy egy felvetel.... pl Nightwidhtol az operahaz fantomjaten csak egy bizonyos koncertfelvefelrol szeretem meghallgatni, mert az az, amire azt mondom, hogy tetszik

Nyilvan nem az enekesre gondoltam, hogy tetszik, hanem a dalra..

nem kell mindenfele izet keriteni kore, hogy beteg, meg meghalt... Te ennek tudataban hallgatod a dalt, es ugy erzed ez a dalhoz fartozik, de nem, ez csak korulmeny, es lehet, hogy a szam egeszen masrol szol.... vagy eppen hasonlo a tema, es ezert adja elo igy..

Este majd meg tudom hallgatni megint a felvetelt es kielemzem:D

amugy hany eves vagy?

2013. szept. 16. 13:57
 6/8 A kérdező kommentje:
56
2013. szept. 16. 15:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja, s az elmúlás gondolata sokat foglalkoztat.
2013. szept. 16. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Az nem egeszseges.. mm em tesz jot

javaslatom annyi lenne, hogy most, ha van szabadidod, akkor ulj le es hallgasd meg zsinorban legalabb 0x a dalt... enekeld vele, eld bele magad, add ki ami benned van... valoszinuleg ezert is trtszik, mert valami hasonlo erz3st erzel magadban..

nyomasd egesz nap... legyen ez az ebresztod..

1 het mulva meg kell, hogy und:)

2013. szept. 16. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!