Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire vagy hajlamos a...

Mennyire vagy hajlamos a fuggosegre? Es mi az, amit pont ezert kerulsz el?

Figyelt kérdés
pl. tv, internet, cigi, drog, csoki, szex, stb....barmi....
2009. nov. 3. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hajlamos vagyok e. Amikor először rágyújtottam már tudtam, hogy rá fogok szokni. És azóta se tettem le. Viszont a zöld-et szívtam már kb 7-8-szor, de nem kívánom és nem is vennék magamnak soha. Ha kínálnak vele egy jó (és megbízható!) társaságban elfogadom, de amúgy úgy vagyok vele, hogy nem kell. A tv és az internet hááát :D Egyik kell legalább, hogy ne untakozzak, de elvagyok nélkülük simán, egyszer kikapcsolták nálunk az áramot és tök jó volt, azóta szeretek olvasni nagyon :P Akkor az olvasás is függőség? =D Nem tudom =)
2009. nov. 3. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
nagyon is az vagyok, de semmit sem kerülök emiatt, mert a koporsóban már főhet a fejem, hogy mit nem próbáltam ki, ott már nem lehet.
2009. nov. 3. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok hajlamos semmire. Le merném fogadni hogy még ha ki is próbálnám a cigit utána is meg birnám állni hogy ne szívjam. Ígymeg pláne hogy ki se próbálom. Gondoljátok el mennyivel olcsóbban kijövök cigi ital meg mindenféle szenvedély nélkül. Csak kérdés hogy így nekem mi örömforrásom van? mert nemsok sőt.
2009. nov. 4. 01:53
 4/10 anonim ***** válasza:

dohányzom. Alkoholista lettem kis híján a mindennapi vedeléstől, de szerencsére füves lettem és nem szívesen fogyasztok azóta, mióta szívok alkoholt. Havi 7-8000 megy fűre és ez kb minden 3. nap tépek-et jelent, sőt néha minden másnap, néha mindennap. Tv-t nézek estefelé, mikor valamelyik családtagom foglalja a gépet, és mikor épp nincs estére programom. változó, de heti 12-15 óra tv. Ez általában úgy van, mint a füvezési szokásom. Ja , normál cigiből napi 10-20 szállat szívok. csoki! az is finom, csak hamar elfogy. Hát sajnos szexfüggő nem vagyok, mert nincs párom, de ha lenne, biztos mindennap hemperegnék.

.

.

Mivel tudom magamról, hogy viszonylag könnyen rákattanok minden újdonságra, ezért egyértelműen kerülök minden más drogot, mióta rájöttem erre a tényre. A műanyag meg szar, azt alapból ki sem próbálnám.

2009. nov. 4. 12:15
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

én hajlamos vagyok rá. drogos voltam. és saját akarattal leszoktam mikor rájöttem hogy szinte mindenkit elveszítettem. és eldöntöttem hogy leteszem a drogot. azóta semmi függőség. se kávé se cigi semmi. reggelente teát iszom és csak röhögni tudok anyámékon hogy felkelnek és már egyszerre nyúlnak a cigi meg a kávé után. :)

Így sokkal tisztább az életem.

2009. nov. 4. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:

én is függő vagyok: a gyakorikerdesek.hu-val kelek, fekszek.

és csokoholista is vagyok

2009. nov. 4. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Kb. 35 éves koromig semennyire, tiszta voltam, mint a hó.. Aztán történt valami az életemben, és jött a gyógyszer, a pia, a cigi keményen, évekig. Majdnem belehaltam.. Sosem gondoltam volna, hogy én hajlamos vagyok a függőségre, és lám!
2009. nov. 4. 15:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt tudtátok, hogy manapság mindentől lehet függeni?
2009. nov. 5. 02:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én brutális gépfüggő voltam.... 2 éve nyáron kezdődött,mikor jött a jó gép meg a net... wowozni kezdtem 24/7-ben... de az olyan volt , hogy volt , hogy 4 napon keresztül nem aludtam ... amúgy meg napi 3-4 órát aludtam... és csak gép gép gép... akkor álltam le , mikor anyámék már szégyenkeztek,h. gép gép... tanulmányi eredmény is romlott... mostmár a wow szóba sem jöhet :D Mondjuk még gépfüggő vagyok , de mikor wowoztam, nagyon agresszív voltam ... sokszor volt dühkitörésem,és akkor mindig ráment 1 ablak / ajtóüveg... mostmár inkább csak szörfölök a neten , myvip , iwiw , msn , youtube, aztán annyi :) Meg kis gagyi flash játékokkal nyomulok... de sokkal jobban érzem magam :) + barátnőm is van... mennyország :D
2009. nov. 9. 01:24
 10/10 anonim ***** válasza:
En 3 eve kave fuggo vagyok. Naponta akar 8 poharral is megiszok. Persze tejjel higitva de kave az van benne boven. A jobol is megart a sok de eddig minden rendben van a szervezetemel.:D
2010. dec. 18. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!