Mennyire vagy hajlamos a fuggosegre? Es mi az, amit pont ezert kerulsz el?
dohányzom. Alkoholista lettem kis híján a mindennapi vedeléstől, de szerencsére füves lettem és nem szívesen fogyasztok azóta, mióta szívok alkoholt. Havi 7-8000 megy fűre és ez kb minden 3. nap tépek-et jelent, sőt néha minden másnap, néha mindennap. Tv-t nézek estefelé, mikor valamelyik családtagom foglalja a gépet, és mikor épp nincs estére programom. változó, de heti 12-15 óra tv. Ez általában úgy van, mint a füvezési szokásom. Ja , normál cigiből napi 10-20 szállat szívok. csoki! az is finom, csak hamar elfogy. Hát sajnos szexfüggő nem vagyok, mert nincs párom, de ha lenne, biztos mindennap hemperegnék.
.
.
Mivel tudom magamról, hogy viszonylag könnyen rákattanok minden újdonságra, ezért egyértelműen kerülök minden más drogot, mióta rájöttem erre a tényre. A műanyag meg szar, azt alapból ki sem próbálnám.
én hajlamos vagyok rá. drogos voltam. és saját akarattal leszoktam mikor rájöttem hogy szinte mindenkit elveszítettem. és eldöntöttem hogy leteszem a drogot. azóta semmi függőség. se kávé se cigi semmi. reggelente teát iszom és csak röhögni tudok anyámékon hogy felkelnek és már egyszerre nyúlnak a cigi meg a kávé után. :)
Így sokkal tisztább az életem.
én is függő vagyok: a gyakorikerdesek.hu-val kelek, fekszek.
és csokoholista is vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!