Mit gondoltok, képesek lennétek valakivel járni, aki mozgássérült?
Figyelt kérdés
Ha emberileg szimpatikus nektek az illető, akkor a mozgássérültsége ellenére járnátok vele?2009. nov. 3. 20:53
11/16 anonim válasza:
Igen simán, ha tényleg szeretem, ez nem akadály.
12/16 anonim válasza:
jómagam erősen hallássérült vagyok, majdnem siket, mégis vannak, akik nem erre figyelnek, hanem más értékeket keresnek és találnak bennem. nagyon sok szeretetet kapok barátoktól, és több másik nemű egyértelműen párkapcsolatot képzelt el velem.
13/16 anonim válasza:
nemhiszem :$.
may ha ugyismertem volna meg h még egészséges éés utána lenne balesete stb és nagyon szeretném akkor pesrze velemaradnék...
14/16 anonim válasza:
Nyilván, ha így ismernék meg valakit, aki a személyisége miatt közelebb kerülne hozzám, tudom, hogy nem helyes, de járni akkor sem járnék vele. Viszont ha az egészséges párom válna ilyenné, akkor őt így is a sírig tudnám szeretni, és természetesen nem hagynám el emiatt, hanem többszörösen megmutatnám neki hogy szeretném. Úgy hogy ez a kérdés nagyon nehéz dió, mert lélekjelenlétet és empatikus döntést is kíván.
15/16 anonim válasza:
Ha úgy nézne ki ahogy az én álom világomba a pasik :D akkor ez lenne a legkisebb gondunk :)
16/16 anonim válasza:
Mozgásérült lány vagyok, az álmom hogy egészséges pasim legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!