Beszédhibás vagyok, ez nagyon elkeserít. Azt akarom kérdezni hogy, úgy lehet javítani a beszédemen ha hangosan olvasok magamnak kb 1-2 oldalt?
Figyelt kérdés
R,c,sz,z, meg vannak még mások amiket nem tudok rendesen kiejteni :S Ez nagyon elkeserít , ez megy kb általános óta :/2009. nov. 3. 18:17
1/8 anonim válasza:
Ne haragudj ha OFF, de az én pasim is beszédhibás(R betű) és annyira jól áll neki,olyan cukiiiii!!!:D Ki tudja lehet neked is csak el kéne fogadnod, és akkor senkit sem zavarna:)
2/8 anonim válasza:
Ha nagyon zavar esetleg keress fel egy logopédust
3/8 A kérdező kommentje:
Óvodás koromban jártam 2 évig , általánosban harmadikban , illetve 7ikben is jártam de mindig ugyanúgy beszélek de nem rég , kb 2 hete találkoztam a logopédus tanárral , azt mondta h javulok :) Bár nem veszem észre. Ja meg hát én olyan osztálytársaim vannak akik néha rendesek , de sokszor idegesítőek , mert csúfolnak érte...
2009. nov. 3. 18:32
5/8 anonim válasza:
Mindenképpen menj el logopédushoz, olyanhoz, akinek van gyakorlata felnőttekkel is. Egészen másképp kell foglalkozni egy gyerekkel mint egy felnőttel. Lehet, hogy elég néhány óra, ajánl néhány feladatot amit otthon is tudsz gyakorolni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi , azt hiszem hogy majd ezt fogom tenni :)
2009. nov. 10. 16:54
7/8 anonim válasza:
4-5 oldal segíthet de csak úgy ha ül melletted valaki és kijavít meg segít. Keress egy logopédust. Az én barátom is beszédhibás s és cs betü 16 éves logopédushoz jár 1 éve és most kezdett el javulni. Nem 1-2hónap alatt lesz változás de ha tényleg változtatni akarsz rajta akkor sikerülni fog,olvass sokat =)
8/8 anonim válasza:
Nekem is van beszédhibám,de érdekel a színész szakma,ami meg nem lehet a Jókám,Jigóm miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!