Mit tegyek, hogy megismerjem magam?
Sajnos nem tudom, mit akarok, sokszor vágyok egy személyre pl. hogy legyen a barátom, aztán a barátom is lesz. aztán legjobb barátok is leszünk. Egy idő után elkezdem unni ( kb.3-4hónap) és végül már idegesít a jelenléte, de nem akarom megbántani... és egy csomó ilyen van az életemben, és nem tudom őket hova tenni. Nem vagyok boldog, de az szeretnék lenni, amihez meg kellene ismernem magam, hogy tudjam mit akarok. Tudnátok segíteni? Már nagyon unom az életem, pedig csak az elején vagyok:/ ( semmi öngyilkosság v ilyesmi, egyszerűen csak nem találom önmagam)
Köszi előre is!
Olyankor keress más barátot, barátokat. Lehet,h színesebb, izgalmasabb személyekre vagy épp tevékenységre vágysz. Nem írtad,hány éves vagy. De ha van a közeledben bármilyen lehetőség (sport,szakkör stb.),ahol minél több új ismerősöd lehet, próbáld ki azokat.
Ha unatkozol, és nem érzed jól magad a barátoddal, keress önmagadban valamit,amibe belemerülhetsz. Írj, rajzolj, hátha az érzéseid is kiadod magadból - és ezek által talán felszínre jönnek válaszok, ki vagy, és miért vagy olyan, amilyen. Nézz utána bárminek, ami érdekel, gyarapítsd az ismereteidet. Nem csak akkor lehetsz boldog, ha megtalálod önmagad... hanem ha olyan tevékenységeket csinálsz, amikben örömöd leled.
Remélem, tudtam egy kicsit segíteni!
20/L
Szia:)
Köszi a tanácsokat. Amúgy könyveket írok, regényféléket, és intenzíven sportolok is. De valahogy nem vagyok tőle boldog. A sport szokott örömet okozni, mert érzem h teljesítettem. Az írás pedig akkor jó, mikor beindul a fantáziám, és leírhatom. De valami mégis hiányzik:/
És 16 éves lány vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!