Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudok sírni. Mi az oka?

Nem tudok sírni. Mi az oka?

Figyelt kérdés
Lehet fura, de nem tudok sírni. Pár hete megcsalt a barátom, első szerelmem volt. Nagyon kibuktam, egész nap sírtam, kisebb depresszióba estem. Aztán két hét múlva meghalt egy hozzátartozóm. Az volt a végpontom, ott tényleg összeomlottam. Sírtam és sírtam. Kicsit, de segített. Most hiába gondolok a történtekre, iszonyat szomorú vagyok, de nem tudok síni. Az inger az megvan, de nem jön egy könnycsepp sem.

2013. szept. 5. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:

biztos kifogyott a könnytartalékod

amúgy passz.. nekem is szokott ilyen lenni, mikor egyszerűen már annyira besokallok, hogy sírni se tudok. lehet hogy rájövünk, hogy az úgysem segít és attól nem lesz jobb. ezt sokk is kiválthatja szerintem.

2013. szept. 5. 09:33
 2/3 TB28 válasza:

Nekem kiskoromban elváltak a szüleim és anyámnál laktam. Apám mindig ígérte hogy jön és elvisz a láthatási időben. De nem egyszer, az volt hogy nem jött. Még föl is hívott hogy kb 1-2 óra múlva jön, de nem jött. Akkoriban órákig sírtam.

Mára már egy könnycsepp sem jön. Egyszerűen akármi történik velem nem akar összejönni. Még a dédnagyanyám temetésén sem. Pedig nagyon rossz érzés volt. És mosolyogtam sírás helyett.

De ez nem azt jelenti hogy valami nem stimmel, csak megedződtél. Ha még csak kis időre is.

21/F

2013. szept. 5. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Eléggé megrázott a halálhír, de nem tudtam sírni.
2013. szept. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!