MI az, amit nem bírsz elviselni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 07:23
1/16 anonim válasza:
hát ez jó kérdés....elég sok mindent xd
2/16 anonim válasza:
Leginkább azt, ha valaki fölényesen viselkedik velem szemben. Mivel én ezt sosem teszem senkivel, így engem zavar ha más ezt teszi velem. Nagyon kikérem olykor magamnak, vagy visszavágok, de nem szeretem a szitut.
3/16 anonim válasza:
Sok mindent:
hazugságot, kétszínűséget, beképzeltséget, hanyagságot, igénytelenséget
Ha valaki rosszat mond rólam, anélkül, hogy ismerne.
Ha valaki ki akar oktatni, hogyan neveljem a kutyámat.
Ha valaki keresztbe tesz nekem.
4/16 anonim válasza:
koszt a konyhában. nagyon rövid körmöket. kettes zh-t. néhány embert. tűszúrást
7/16 anonim válasza:
Ha szándékosan, nemtörődömségböl, vagy akár akaratlanul is félreértik az embrt.
8/16 anonim válasza:
a lopást,mikor valaki keményen megküzd érte,hogy legyen neki és a másik csak úgy lenyúlja...
10/16 anonim válasza:
Nem bírom elviselni ha hazudnak,játszadoznak velem,becsapnak,átvernek,kibeszélnek,piszkálnak.Nem bírom elviselni 2 osztálytársam.Két ringyó.Idióták.Nem bírom elviselni ha nem ehetek csokit:D Ha rám fognak valamit.Ha a tanár direkt szívózik velem.De sok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!