A pillanatnak élek, ez baj? Persze nem az önpusztító, meggondolatlan fajta vagyok, lesz ebből mégis gondom szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem az a szétbulizós fajtára kell gondolni nálam,pontosan tudom mi az önpusztítás stb. Egyszerüen arról van szó hogy tudatosítom magamban mindíg,éppen milyen jó dolgot csinálok az adott pillanatban. Ez segít hogy a jelenben ragadjak. Én már nem dőlök be a "kösd fel a gatyádat,kemény év lesz fiam!" maszlagnak, tudom hogy ha így állok hozzá az is lenne,tapasztalat. Amióta így élek, sokkal jobbak a kapcsolataim, domináns lettem. Úgy érzem én irányítok,persze nem erőszakoskodok,szimplán csak tudom mit kell tennem a boldogságomért. Nem hagyom magam, pláne a negatív dolgoknak nem. Ez baj szerintetek? Úgy értem, nem lesz következménye hogy nagyot koppanok,stb? Teljesen jól érzem így magam, mintha egy plussz szemem lenne,ami a tömegeknek nincsen. Át jár a "pillanat ereje" sokszor. Jelen vagyok.2013. aug. 30. 01:33
1/1 anonim válasza:
Élj a pillanatnak, de lásd a jövőt ! Kiélvezhetsz minden pillanatot, és le lehet szarni a jövőt, de azért vedd észre, ha közeledik egy tank feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!