Isten megbocsát, ha meghallgatok kíváncsiságból 1 sátánista zenét?
Hát tőled nem védett meg..az a bajuk az embereknek,hogy túlságosan bíznak magukban és elfelejtik,hogy kinek köszönhetik mindazt a jót,amit kaptak.
11-es
én nem önző vagyok,hanem realista
az istenkétek senkitől,és semmitől nem fog megvédeni benneteket
majd ha szitu lesz,akkor fogtok ledöbbenni
Ez a vita mindkét fél részéről nagyon gáz...
Inkább folytassátok privátban, ne égessétek itt magatokat.
Na ezt az egy válaszomat még bírjátok ki!
Annak a hajléktalannak,akinek se barátai,se hozzátartozói nincsenek,mégis hisz Istenben és ez segít neki élni,neki is elkezdenél a tudományról hablatyolni?
"azismindegy" jókat szólt.
Egyébként...azért 'hit', mert vagy hisz benne az ember vagy nem.Ez teljesen emberfüggő, és kár rajta vitázni.
4-5 nagyobb balesetem volt, mindből felépültem.
realista: jó orvos kezébe kerültél
vallásos: Isten melletted állt a bajban
Szerintem meg mindkettő. Nem vagyok én se buzgón vallásos, egyszerűen hiszek 1 fentibb hatalomba, ennyi az egész.
Az ember gyáva, hogy megölje magát. Még ha hajléktalan is, hisz ők teljesen más hierarchiát építenek ki maguk között, ugyanúgy, mint a rabok. Szeretjük a rózsaszín felhőcskék között érezni magunkat. Most szerinted, ha kiderülne tudományos alapon, hogy nincs semmi értelme az életnek, akkor is az emberek java (főleg a hívő réteg) fülükre szorított kézzel a fejüket rázva, ordítva rohannának el onnan, pusztán csak azért mert nem képesek belátni azt. Nem képes az ember sok mindent belátni. Pl mennyi ember van, akik szerelmi csalódás kapcsán, vagy egy hozzátartozójuk halála folytán inkább reménykedik, hogy "majd csak visszajön"...
Ez csak egy fehér festékréteg a rothadó és dohos falra, melyet ha lekaparnak, vagy pedig az idő újra kikezd, akkor látszik mi van alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!