Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Isten megbocsát, ha meghallgat...

Isten megbocsát, ha meghallgatok kíváncsiságból 1 sátánista zenét?

Figyelt kérdés
Nem járok templomba, nem vagyok keresztény,csak hiszek, de azt talán mindenkinél jobban.Ha kíváncsiságból belehallgatok 1 sátánista zenébe, Isten megharagszik rám? Vagy onnantól a sátánhoz tartozok?
2013. aug. 27. 00:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Hát tőled nem védett meg..az a bajuk az embereknek,hogy túlságosan bíznak magukban és elfelejtik,hogy kinek köszönhetik mindazt a jót,amit kaptak.

2013. aug. 30. 11:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Én amit kaptam a szüleimtől és egyéb felmenőktől, barátoktól, rokonoktól kaptam. Semmilyen istent se láttam, hogy bármit is tenne. Mindent nekik és magamnak köszönhetek; jó lenne, ha felnőnél végre Te is!
2013. aug. 30. 12:01
 13/23 anonim ***** válasza:
Persze,tőlük is kaptál sok jót,de nem mindent.És magadnak is sokmindent köszönhetsz,de nem mindent.Jó lenne,ha te is kinőnéd végre az önző életszemléletedet!
2013. aug. 30. 13:31
 14/23 MissLawliet válasza:

11-es

én nem önző vagyok,hanem realista

az istenkétek senkitől,és semmitől nem fog megvédeni benneteket

majd ha szitu lesz,akkor fogtok ledöbbenni

2013. szept. 1. 22:42
 15/23 anonim ***** válasza:

Ez a vita mindkét fél részéről nagyon gáz...

Inkább folytassátok privátban, ne égessétek itt magatokat.

2013. szept. 2. 12:23
 16/23 MissLawliet válasza:
ha gáz,akkor te minek olvasod????
2013. szept. 3. 00:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Mert válaszoltam rá és állandóan kijelzi ha új válasz érkezik, nagyokos.:DD
2013. szept. 3. 07:00
 18/23 anonim ***** válasza:

Na ezt az egy válaszomat még bírjátok ki!

Annak a hajléktalannak,akinek se barátai,se hozzátartozói nincsenek,mégis hisz Istenben és ez segít neki élni,neki is elkezdenél a tudományról hablatyolni?

2013. szept. 4. 18:29
 19/23 A kérdező kommentje:

"azismindegy" jókat szólt.

Egyébként...azért 'hit', mert vagy hisz benne az ember vagy nem.Ez teljesen emberfüggő, és kár rajta vitázni.

4-5 nagyobb balesetem volt, mindből felépültem.

realista: jó orvos kezébe kerültél

vallásos: Isten melletted állt a bajban

Szerintem meg mindkettő. Nem vagyok én se buzgón vallásos, egyszerűen hiszek 1 fentibb hatalomba, ennyi az egész.

2013. szept. 4. 18:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Az ember gyáva, hogy megölje magát. Még ha hajléktalan is, hisz ők teljesen más hierarchiát építenek ki maguk között, ugyanúgy, mint a rabok. Szeretjük a rózsaszín felhőcskék között érezni magunkat. Most szerinted, ha kiderülne tudományos alapon, hogy nincs semmi értelme az életnek, akkor is az emberek java (főleg a hívő réteg) fülükre szorított kézzel a fejüket rázva, ordítva rohannának el onnan, pusztán csak azért mert nem képesek belátni azt. Nem képes az ember sok mindent belátni. Pl mennyi ember van, akik szerelmi csalódás kapcsán, vagy egy hozzátartozójuk halála folytán inkább reménykedik, hogy "majd csak visszajön"...

Ez csak egy fehér festékréteg a rothadó és dohos falra, melyet ha lekaparnak, vagy pedig az idő újra kikezd, akkor látszik mi van alatta.

2013. szept. 4. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!