Mit csináljak egyedül?
Figyelt kérdés
nincsenek barátaim, és nagyon unatkozom. Mit lehetne csinálni egyedül, ami közösségben van, hogy esetleg új embereket ismerjek meg? Annyira unatkozom, hogy kb mindennap vásárolni megyek, hogy elmenjen az idő...
15/l
2009. okt. 30. 17:56
1/11 anonim válasza:
Iratkozz be valami szakkörre,vagy edzésre,ott garantált a siker!
4/11 anonim válasza:
hozzám is feljöhetsz, aztán elleszünk itt ketten:D
15/F
5/11 anonim válasza:
ha szhelyi vagy, talizhatunk
14/L
6/11 A kérdező kommentje:
nem, budapest mellett lakom
2009. okt. 30. 18:33
7/11 anonim válasza:
bp-től délre?
am ha gondolod eljöhetsz , elmegyünk csavarogni,kajálni, vagy énis felmehetek és akkor csinálunk vmit.
16f
de akár fel is vehetsz msn re és dumcsizhatunk
8/11 anonim válasza:
Én 21 éves lány vagyok, és úgy vettem észre, hogy edzőteremben sok új kapcsolatot lehet kötni. Én olyan helyre jártam, ahová csak nők mehetnek.
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó elötti: Dejó :) Megadod az msn címed priviben? :)
2009. okt. 30. 20:29
10/11 anonim válasza:
király háttered lehet, ha minden nap vásárolni mész. :) így én valószínűleg kábítószereznék, csak hát ugye mindennek megvan a maga helye és ideje, és az az egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!