Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire zárkózott?

Miért vagyok ennyire zárkózott?

Figyelt kérdés
Nincs sok ismerősöm, nehezen kötök új barátságokat. Nem tudom ez miért lehet. Ha például MSN-re felvesz valaki, avval tök jól elbeszélgetek, de ha már arra kerül a sor, hogy találkozzunk, akkor vagy lemondom, vagy nagy nehezen elmegyek, de akkor se beszélek túl sokat. Kiskoromban még valahogy könnyebbnek tűnt ez a dolog. Abból az időszakból két barátom maradt meg, akikkel nagyon jóban vagyok még most is, de kicsit félek, hogy az egyiket lassan elvesztem. És az is gondot okoz, ha egy fiúval kel lbeszélnem. Mármint nem osztályon belül, hanem ha például egy olyan sráccal, aki bejön nekem, vagy hasonló, akkor hozzá se merek szólni. Maximum interneten keresztül beszélek vele. Ez miért lehet..?
2009. okt. 29. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerezz egy pasit

hány éves vagy?

2009. okt. 29. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én is ilyen vagyok és nagyon nehéz, nekem sincs olyan barátnőm de hasonló zárkoózott lányokkal nagyon jól kijövök fiúkkal sosem ..én sem mertem hozzájuk odamenni kezdeményezni 20évig.most van barátom és interneten ismertem meg:) nehéz volt én is alig bírtam megszólalni de jól kijöttünk végül tetszettem neki ő is nekem és minden jól alakult.

kívánom hogy neked is szerencséd legyen, és bár nekem sincs önbizalmam légy bátrabb ne félj a fiúk is félénkek csak ők mégis mások jó szövegük van és betudnak vágódni:)

2009. okt. 29. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:

szia! első vagyok:

ha gondolod msn ezhetünk és a végén majd meglátjuk.

16f

2009. okt. 29. 22:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. : ]

Elsö kommentelö, felölem msn-ezhetünk, én 16/L vagyok.

Második kommentelő, köszönöm a választ. : ]

Probálok bátrabb lenni, de eddig még csak kevesebb, mint több sikerrel. De probálok. : D

2009. okt. 29. 23:10
 5/7 anonim válasza:
Ettől nem kell megijedni, ez a korabeli lányoknál, fiúknál általános, hogy jobban szeretnek az interneten bezsélni, mint élőben. Arra vigyázz, hogy az "élő" kapcsolataidat ne veszítsd el, mert szükséged lesz még rájuk, arra, hogy valakihez ténylegesen, és ne csak beszéddel fordulhass.
2009. nov. 5. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:

első wook

tök zsír csak nemtudok nekedküldeni privit:(

2009. nov. 5. 15:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. : ]

Ma már haladás volt, és beszéltem a sráccal suliba. : ]

Ráadásul Ö jött oda.. Kicsit meglepödtem..

Átállitottam, hogy lehessen privát üzenetet küldeni.

Szoval ha gondolod, akkor majd irsz. ^-^

2009. nov. 5. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!