Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mitévő legyek?...

Nem tudom mitévő legyek? Valaki mentsen meg

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2012. 04.08.-án egy általam nagyon borzalmasnak ítélt cselekedetet valósítottam meg. Még pedig azt ,hogy orálisan közösültem egy férfivel. Azóta rettentő bűntudat gyötör. Kilátástalannak látom az életem. 17 éves vagyok . Nem tekintem magam FÉRFI -nak .Öngyilkos is próbáltam lenni ( elkezdtem magam vagdosni). Többé nem tudok úgy a tükörbe nézni ,hogy ne jutna eszembe " na ez volt az a k*csög aki le**opott egy férfit". Az tény ,hogy nagy kimenetele volt/van a fejlődésemre hiszen még gyerek vagyok. Csak egy dolgot nem értek igazán. Amikor "kanos" vagyok tehát beindulok akkor szinte mindenre. Miután maszturbáltam viszont a szexre sem tudok gondolni nem ,hogy még férfival. Egyszerűen elmegy utána mindentől a kedvem és zavarban érzem magam (tehát normális leszek). Nos ez az eset is így történt ,hogy "kanos" lettem és nem bírtam ki. De miután elélveztem rögtön rájöttem ,hogy hatalmas hibát követtem el. Lehet ,hogy az is közre játszott benne ,hogy 1,5 éves kapcsolat után egyik pillanatról a másikra kidobott a csaj ennek immáron 4 éve és talán betegesen vágyom a törődésre arra ,hogy valaki megértsen , szeressen. Nem tudom hova tenni ezt a dolgot. Vagy pszichológushoz kell forduljak vagy tényleg öngyilkos leszek. Eszméletlenül kínoz a bűntudat. Kérem valaki segítsen!!!

2013. aug. 16. 00:56
1 2
 1/20 anonim válasza:

Erre nem lehet mit mondani..

(Hírtelen a Másnaposok II-jutott eszembe.../Sztyú/

2013. aug. 16. 00:59
 2/20 anonim válasza:
100%
Mit kell ennek ekkora feneket keríteni ? Leszoptad jó volt vagy nem döntsd el te ... ha úgy érzed hibáztál fogd fel kísérletezésnek rájöttél ,hogy nem ez nem jön be ... mit kell itt ezen aggódnod nem értelek:S
2013. aug. 16. 01:00
 3/20 anonim válasza:
100%
Csak nyugodj meg :) szimplán kanos voltál .. butaság hogy nem tekinheted magad férfinak!Ismerkedj lányokkal,szerezz barátnőt vagy elégítsed ki magad ha kanos vagy.A legjobb módszer ha lenne egy barátnőd,aki melletted állna és segítene.Minden bűntudatod elveszen,mert a lányra koncentrálnál és őt szerethetnéd. :)
2013. aug. 16. 01:02
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta már egyáltalán nincs önbizalmam. Sokan mondták ,hogy ez semmiség meg felejtsem el de egyszerűen nem megy. Talán azért is mert nagyon sokan piszkáltak sőt a mai napig piszkálnak h meleg vagyok PEDIG EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK AZ. Egyszerűen nem tudom elfelejteni és magamat normális embernek tekinti ,mint aki az előtt voltam
2013. aug. 16. 01:06
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
de basz0d a melegek is normális emberek, jó lehet hogy nem vagy meleg, az is lehet hogy van egy kis meleg hajlamod, de könyörgöm nem k_rva mindegy? fogadd el magad úgy ahogy vagy, mást úgysem tehetsz. ha számodra ez ekkora trauma, akkor keress fel egy pszichológust az tuti segít
2013. aug. 16. 01:09
 6/20 anonim válasza:
Jaj,ne legyel mar buta! :) Ez nem akkora dolog,hogy ezert eldobd az eleted!MINDENKI ismetlem:MINDENKI ezen a vilagon csinalt mar eleteben marha nagy hülyeseget,amit kesöbb megbant vagy szegyellt!En is,DE en megprobaltam tanulni a hibakbol es mentem tovabb az elet rögös utjan.Ennyi.Ha az a majom meg hiresztelni fogja a dolgot,egyszerüen tagadd le oszt kesz.Par het es mar mindenki mas temaval lesz elfoglalva!Ja es barmikor irhatsz privit,ha tanacsra van szükseged,de nem tudok mindig egyböl valaszolni...
2013. aug. 16. 01:14
 7/20 anonim ***** válasza:

Hú-hú,ez már élesben megy.

Figyelj szerintem inkább fordulj pszichológushoz.

A másik "lehetőséget" semmi esetre se.

2013. aug. 16. 01:23
 8/20 A kérdező kommentje:

Öhhm... köszönöm a bíztató válaszokat.

amúgy alkalmi volt vagy valami olyasmi tehát nem is ismertem előtte

2013. aug. 16. 01:37
 9/20 anonim válasza:
100%
Leszoptál egy csávót, nem nagy dolog de most komolyan. Egyszer mindent ki kell próbálni most leszoptad oszt mi van? Ennyi.
2013. aug. 16. 02:14
 10/20 anonim válasza:
Ne ess kétségbe, kérlek. Van ilyen, kipróbáltad, ennyi. Attól még gondolom a lányok vonzanak. Hetero vagy. Néha sok minden ökörséget el tud követni, ha a hormonok irányítják. Ne görcsölj, ne bontakozz szuicid jellegű dolgokba. Lépj túl ezen. Ha akarod, ne mondd el senkinek és akkor máris olyan, mintha nem történt volna meg. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni.
2013. aug. 16. 02:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!