Új suli, más lenne?

Figyelt kérdés

Most leszek 10.-es és egy gimnáziumba járok, elég sok gondom bajom volt, főként a társaság miatt tele van páwákkal meg beképzelt tagokkal naagyon, és szerintem ez már elviselhetetlen.

Meg van egy csaj osztály társam meg barátnőm is volt, és egyszerűen nem kapok tőle levegőt, mert ő az okos a szép blabla..amikor beléptem e terembe SENKI nem tudodtt köszönni amikor ő bejőtt akkor mindenki ugrott.

Meg volt olyan is hogy írtam egy 5-ös töri tzt, és ő 4-est írt, és amikor bejelentette a tanár h 2-ös tz lett az osztályban megtapsoltál őt..

Ezért elkezdtem gondolkozni hogy mi lenne ha sulit váltanék, de amit kinéztem suli messzebb van és csak olyan szak van ami az én volt szakommal nem egyezik pl: emelt angolos vagyok, és abban a suliban tesi tagozat van amihez tudnék csapódni, de így viszont elveszíteném az angolt, meg pár tanárt és barátnőket..

De ez a suli megváltoztatott könnyen barátkozó voltam mindig is, de ott egyszerűen akkora volt az elnyomás h benyomisdotam..

2 választásom van:

1.nem hagyom hogy semmibe nézzenek=nem lesz túl sok barátom.

2.Elöről kezdek mindent.

Nem tudom ti mit tennétek?

2013. aug. 11. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mindenképp megnézném azt a sulit, de gondolkodnék is..Biztos , hogy a suli vagy a lány a hibás? Ha igen, akkor szerintem bátran válassz másikat, ha nem , akkor csak gondold át.

dert

2013. aug. 11. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs garancia, hogy a másik suli jobb lenne bármivel is és ha nem azt tanulod amit szeretnél akkor emiatt később lehetnek gondjaid. Ha meg van pár barátod akkor még jól is érezheted magad, nem kell mindenkivel jóban lenni. Attól meg ne érezd magad rosszul, hogy nem rajonganak körbe. Szerintem nincs olyan hely ahol megtapsolna az osztály egy 5-ös dolgozat miatt.
2013. aug. 11. 17:29
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

És az nem gond ha nem tapsolnak meg, semmi nincs vele, csak az én munkámért ne másokat tapsoljanak meg:)

2013. aug. 11. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Hova jársz/jártál?
2013. aug. 12. 21:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Gyula Erkel Ferenc Gimnázium:)
2013. aug. 12. 22:12
 6/6 dorci26 válasza:
Én a helyedben nem váltanék sulit mert ki tudja h ott milyen alakok lesznek.Ne törődj azzal h mások mit csinálnak v mit nem hiszen ott vanak neked a barátaid és ők biztos kitartanak melleted.Velem is volt ilyen és egy évvel később észhez tért a csaj v ha nálad nem ilyen akkor tarts ki és tényleg csak a barátaid érdekeljenek na meg persze a tanulás.
2013. aug. 26. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!