Ha muszáj lenne választani, mit választanál: örökre el kell hagynod az országot, vagy soha nem hagyhatod el az országot?
Figyelt kérdés
2006. nov. 5. 11:56
1/18 anonim válasza:
Mivel amúgy is keveset járok külföldön, azt hiszem nem lenne nehéz betartani az utóbbit. Viszont ha arra gondolok, hogy ha egyszer sok pénzem lesz, sokat akarok utazni, látni akarom majd a világ minden csodáját, akkor ez egy nagyon-nagyon nehéz kérdés! Még jó, hogy nem kell ilyenben döntenem.
2/18 anonim válasza:
őőőőőőőőőő.......iiizzzzzééééééééé........a: a, válasz asszem.
3/18 anonim válasza:
Soha nem hagyhatom el az országot!
5/18 anonim válasza:
egyértelműen hogy örökre elhagyom!!
6/18 anonim válasza:
Énis elhagynám örökre,mert itt jobb soha többet nem lesz!!
És olyan szakmám van ,hogy külföldön könnyen és többet tudnék keresni
7/18 anonim válasza:
Én elhagynám, mert a világ többi részén több hely van. Egyébként bezártságérzésem lenne, mint egy óriási karanténban.
8/18 anonim válasza:
ha a párom marad, akkor én is. de jobb szeretnék itt élni.
10/18 anonim válasza:
Nekem is olyan szakmám van, amivel máshol(tőlünk nyugatra) 5-6-szor többet kereshetnék, de soha nem jutott eszembe elmenni innen! Ha tellene rá, akkor egy-két hétre gyakran elmennék, de örökre soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!