Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk! Gáz ha egy 18 éves lány...

Fiúk! Gáz ha egy 18 éves lány minden pénteken megiszik két doboz sört? Visszataszitó? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 17:09
 1/10 anonim válasza:
AZ előző válaszolónak van igaza: nem.
2013. aug. 9. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
nem, attól semmi bajod nem lesz :)
2013. aug. 9. 17:10
 3/10 anonim válasza:
sörpoci 4ever :D
2013. aug. 9. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Attól még nehezen tudna csak berúgni :D

2013. aug. 9. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Váljon egészségére! :)
2013. aug. 9. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, de esélyed van egy sörhasra későbbiek folyamán.
2013. aug. 9. 17:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindennap sportolok :)
2013. aug. 9. 17:18
 8/10 dani900 ***** válasza:
A helyzettől függ, de nekem nem jön be, ha egy csajszi sörözik.
2013. aug. 9. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok.

Nyár van, sokat járunk össze a csajokkal "sörikézni" (citromos, majdhogynem limonádé). Hetente olyan 3-5 alkalommal. Télen nem szoktam eljárni itthonról, így nyáron pótlom a kimaradt traccspartikat.

Mindig ugyan ott veszem a söröm, erre az eladó srác kérdőre vont, hogy nem iszok-e egy kicsit sokat.. Ez egy kicsit rosszul esett, mivel egy fiatal srácról van szó. Pár hétig úgy éreztem magam mintha alkoholista lettem volna, és lelkiismeret furdalásom volt a megivott sörök miatt. Azóta nem is kívánom, 1x ittam fél dobozzal nem is esett jól. Ezen kívül már több mint 1 hónapja nem ittam alkoholt. Nem is hiányzik, mivel télen nem is szoktam inni.

De elég kellemetlen volt amikor egy férfi kérdőre vont.

Szóval szerintem típusa válogatja! Ki így, ki úgy vélekedik róla.. Hiába mondják azt itt, hogy nem gáz, ha olyanba futsz bele az életed során aki szerint ez nem szép dolog.

2013. aug. 9. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem... meghívhatnál engem is! :D :P
2013. aug. 10. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!