Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Másnak is vannak ilyen fura...

Másnak is vannak ilyen fura érzései? (nem önsajnáltatás)

Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok és nem járok sehova, otthonülő vagyok, még szűz, soha nem voltam nővel, pedig nem egy lehetett volna, magamban állandóan rinyálok hogy most kellene élni, bulizni, inni, csajozni szakadásig, mert ez az az időszak, irigységből gyűlölöm az összes velem egykorú embert mert ők ezeket csinálják, de mégsem teszek semmit csak nyavalygok magamban, EZ BETEGES?
2013. aug. 5. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:

hmmm, sose fér a fejembe hogy lehet ez a "sose voltam nővel HABÁR CSILLAGÁSZATI MÉRTÉKKEL IS SOK LEHETŐSÉGEM LETT VOLNA"... aha, nem is értem.

amúgy meg, ne agyalj ezen, vagy gondolkodj magadban, hallgass az "ösztöneidre", csak érzed hogy miért van stb.

hogy miért nem csinálod, max nem akarod beismerni magadnak

2013. aug. 5. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Két féle ember létezik édesapám szerint. Ülnek a langyos iszapban.

1.) Panaszkodnak, hogy nem elég langyos az iszap és rinyálnak

2.) Úgy gondolja, hogy nem elég langyos az iszap, így kimászik és felfűti, hogy elérje a kellő hőmérsékletet.

Te jelenleg csak csücsülsz a langyos iszapban és rinyálsz, hogy nem elég meleg.

2013. aug. 5. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

22:13: Harmadik kategória: Ül az iszapban, nem tetszik neki, hogy hideg. Nem nyafog, csak töpreng azon, hogy mit lehetne kezdeni vele, de sehogy se jön rá.

Biztos lehetne még újabbakat is alkotni. Kár általánosítani, csak hogy bölcsnek látsszunk.

2013. aug. 5. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:

igen,, egyébként ez igaz. Nem mindenki feltétlen nyafog, ez inkább ilyen okosnak hiszem magam, mintha kicsit amolyan önigazolás lenne, hogy igen één bezzeg megcsinálok mindent sose nyafogok, a többi loser meg igen, én vagy a király..

van aki például ül az iszapban, és konkrétan leszarja, hideg vagy meleg, van akinek meleg, de annyira nem érdekli hogy tegyen is valamit viszont szintén nem nyafog stb, de igen van nyafogós is az tény,, de ez kicsit tényleg szűk látó kőr.

2013. aug. 5. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Nah bátya. 20 éves vagyok , voltam már nővel , de nekem is vannak hasonló érzéseim mint neked. Igaz ez az az időszak amikor sok mindenki sok mindent csinál , de azért később is van élet , és azt meg , hogy milyen lesz azt én most igyekszem megalapozni , ezáltal könnyebben elviselhetővé válik a néha nem túl eseménydúsnak tűnő jelen (bár azért sok jó dolog is szokott történni) Engem a céljaim hajtanak , amikért mindent megpróbálok megtenni.

Úgy állok hozzá , hogy mindent be fogok pótolni csajozást , utazást mindent , de előbb lássam , hogy sínen vannak a dolgok és , hogy a kitartás , befektetett munka meghozza gyümölcsét. Sajnos(vagy nem sajnos) nem milliomos családból származom , bár nem is szegényből szerencsére. A lényeg , hogy szeretnék egy jó házat egy jó sportautót utána pedig jöhetnek a nők (ha addig nem találom meg az igazit) engem ez éltet és ha ezeket részben vagy egészben elérem , úgy gondolom minden megérte , és nem az fog érdekelni , hogy esetleg mi lehetett volna 15 éve másként , mert az mindenért kárpótolna. Persze a jelent is meg kell élni , igyekszem én is néha lazábbra venni a dolgot , néha muszáj elmenni discozni is egyet mert másképp nem megy , de a célok mindig előttem vannak , ez hajt , ez ad erőt , tart életben !

20f

2013. aug. 5. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem beteges. Ezt úgy hívják, hogy tehetetlenség.
2013. aug. 5. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:
És miért nem csinálod? Félsz?? Beszélj róla a szüleidnek és menj pszichológushoz! :)
2013. aug. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!