Mitől lehetnék fontosabb az embereknek?
Figyelt kérdés
mert van pár barátom, de úgyérzem egyiküknek sem vagyok igazán fontos. Szóval nem bánják ha ottvagyok valahol, de ha nemvagyok ott, azt se. Szeretnék fontos lenni az embereknek, de mit tegyek hogy ez így legyen?2009. okt. 25. 20:40
1/3 anonim válasza:
Szia! Nos hát, nekem is ez a problémám...
Soha senkinek nem voltam fontos és nem tartoztam sehova! Nekem a magány a legfélelmetesebb dolog a világon..
Nekem még senki nem mondott olyat, hogy én vagyok a legjobb barátja, vagy hogy fontos vagyok.. Az embereknek mindegy a létezésem, amúgy is csak azért vagyok, hogy kihasználjanak és rám tapossanak.. A mai napig nem tudom megérteni, miért vannak olyan emberek, akik nem fontosak a tobbieknek? Vajon mi hiányzik pl. belolem, amiért nem szeretnek?
Hidd el, én is állandóan a megoldást keresem, mert végre legalább 1-2 valakinek fontos szeretnék lenni, és nem úgy érezni magam, mint egy haszontalan valaki, aki csak úgy van.. Sajnos nagyon jól tudom milyen rossz érzés, talán majd változik idovel..
2/3 anonim válasza:
Sztem egyrészt olyan embereknek "akarj fontos lenni" akik ezt meg is érdemlik és képesek is ilyen kötelék kialakítására. Másrészt neked is meg kell nyílnod (ezzel csak óvatosan), különben nem leszel fontos az illető számára. A legfontosabb: légy önmagad és keress rokonlelkeket.
3/3 anonim válasza:
Kezdd onnan, hogy először is magadat tartsd fontosnak. Pl. társaságban mesélj történetet te is, és ne hagyd, hogy közbe beszéljenek, hanem igenis meséld végig. Ne hunyászkodj meg, tudd, hogy a te véleményed pont olyan fontos, mint bárki másé. Ér majd néhány kudarc az elején, de ne add fel. és legyél türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!