Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok önsors rontó?

Miért vagyok önsors rontó?

Figyelt kérdés

#elrontás #önsors
2013. aug. 1. 16:29
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ezt meg hogy érted?
2013. aug. 1. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
köszönöm, ez a következő dalszövegem címe :D
2013. aug. 2. 04:00
 3/11 A kérdező kommentje:
nagyjából úgy,hogy miért nem teszek saját boldogulásom érdekében.?
2013. aug. 2. 09:48
 4/11 anonim ***** válasza:
életképtelen vagy
2013. aug. 2. 17:31
 5/11 A kérdező kommentje:
valami kostruktivabb válasz,csak mert éldegélek.
2013. aug. 2. 20:51
 6/11 anonim válasza:

Na jó :3 kezdjük ott hogy az ilyen idiota hozzászolásokat mint ahogy az elöző is írta ne vedd figyelembe :D

A többit leírom privátban :D

2013. aug. 3. 00:42
 7/11 anonim válasza:

Szeritem nincs minek örülj jelen pillanatban az életedben, ÉS/ vagy nem tudod megbecsülni a mostani életedet... ezzel nem a reinkarnációra akarok kijutni :D

Szerintem a gazdagok ilyenkor (is) utaznak el Afrika legszegényebb területeire, és rögtön más szemmel fogják látni a sorsukat, amit megbecsülnek majd, és tesznek érte, hogy jó irányba haladjon az életük... De hogy éret amúgy? Találkozol egy személlyel, aki bejön és te szándékosan nem teszel érte, hogy összejöjjön a dolog, még ha az illető teper is? Mert akkor a buksiban vannak a gondok, főleg ha ezt még "élvezed" is... nem bántásból mondom, de ha ilyesmiről van szó, jobb volna pszihológushoz fordúlnod

2013. aug. 4. 09:02
 8/11 anonim ***** válasza:
kis célokat tűz ki magadnak, amit biztos elérsz, igy az önbizalmad nőni fog, és igy lépésröl-lépésre haladhatsz a nagyobb célok eléréséig.Sok szerencsét.
2013. aug. 4. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne legyél önmarcangoló, és ne legyél önromboló, érezd ugy hogy te megérdemelsz 1 jobb esélyt, 1 jobb életet, és alakitsd úgy a dolgokat amikor csak lehetőség nyílik rá./az előzőt is én írtam/ Talán azért érzel igy mert gyerek korodban sokat vertek , megaláztak és az önértékelésed alacsony, vagy nincs is./dolgozz rajta hogy legyen/
2013. aug. 4. 10:49
 10/11 kkovax38 válasza:
A születéssel esélyt kapsz az életre. Ahhoz hogy miként alakítod az életed, csak rajtad múlik. Minden a fejben dől el. Javaslom, nézd meg a "Küzdj az életért" c. filmet, és utánna mindent másként tudsz megbecsülni amit az életed folyamán elértél pozitív vagy negatív dolgokat. Ha a negatív eredményeket is pozitívan fogod fel, könnyebben átvészeled azokat.
2013. aug. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!