Ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Felnőtt koromban be szeretnék vonulni.Olykor-olykor mikor hazajövök eljátszom,hogy katona vagyok afganisztánban és meg kell tisztítanom a házat a táliboktól.Lehet,hogy ez még cikibbé teszi,de én még komolyan is veszem a levegő elleni harcolást :D.Néha alig bírom ki,hogy végig ne menjek így az egész házon.Ráadásu a fegyvert a kezembe képzelem és hangot is adok a számmal pl.lövés hangja,tárcsere stb.

2013. júl. 30. 20:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

12 éves vagy ezért ez teljesen normális! :)

Az ítélőképesed még nincs azon a szinten, hogy megértsd miről is szól ez az egész.

Számodra a háború, katonáskodás csak egy vagány szórakozás.

Nincs gond azzal sem, hogy azt hiszed, minden Afgan terrorista.

A videojátékok, és a média ezt sulykolja az emberekbe/fiatalokba, hogy a katona a hős, katonának leni remek dolog, az afgán, orosz, és egyéb idegen nagyhatalmak rosszat akarnak és le kell őket igázni...

Idővel szélesedni fog a látóköröd, megérted: hogy azért mert valakinek mások a nézetei, még nem biztos, hogy rossz ember.

Nem biztos, hogy ő áll a rossz oldalon.

Idővel rájössz, hogy embert ölni egyáltalán nem mókás dolog, csak úgy mint a frontvonalban katonának lenni, ahol nem biztos, hogy megéled a holnapot!

Ebben nincs semmi ciki!

Gyerek vagy még, álmodozol, ahogy idősebb leszel valósabb képet kapsz a világról, és úgy változik majd az erről alkotott véleményed.

2013. júl. 30. 21:30
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem ciki. Szerintem imponáló, hogy katona akarsz lenni. 12 évesen még lehetsz "gyerek", nem baj ha játszol, ha nem érzed cikinek.:) Amúgy pedig, mit számít, ki mit gondol? Te tudod, és érzed, hogy folytatod e ezt az egészet.
2013. júl. 30. 21:31
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Első válaszoló!Teljesen tisztában vagyok azzal,mi folyik afganisztánban.Nem minden afganisztáni terrorista.El tudom képzelni milyen lehet a fronton.Milyen lehet mikor a semmiböl egyszercsak elkezdenek rádlőni és látod a társad meletted meghalni.Hogy miket megélhettek az emberek a háborúban.Kb 7 éves korom óta ezek érdekelnek és nem videojátékokból tanulok!Elitélem azokat akik abbol tanulnak és okoskodnak nekem....Lehet nem hiszed,hogy így van pedig nem hazudok.2es válaszoló!Igazad van ki nem sz@rja le,hogy én játszok :D!
2013. júl. 30. 21:46
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, hogy ciki, hanem, hogy mire készülsz. Ha rossz oldalra állsz, a tudtod nélkül fogod mészárolni az ártatlanokat, mert a parancs az szent.
2013. júl. 31. 01:00
 5/18 anonim válasza:
0%
hat ikab noj ki ebol nem tuc gondolkozi gondolkozzal mar ember hogy mit csinalsz az ember nem csinal aszt amit nem akar ha nem amit csak akar
2013. júl. 31. 17:25
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi,az utolsó előtti választ!Utolsó nem teljesen értelek.Pedig tudok gondolkodni :p
2013. júl. 31. 18:32
 7/18 anonim válasza:
Mintha csak magamat látnám.:D Én 13 éves lány vagyok, én is katona szeretnék lenni és én is ilyeneket szoktam csinálni.:)
2013. aug. 2. 18:28
 8/18 A kérdező kommentje:
Azta *-*.Szeretlek!Na jó nem :)
2013. aug. 2. 23:23
 9/18 anonim válasza:
:D
2013. aug. 4. 13:21
 10/18 A kérdező kommentje:
Még ilyen lánnyal se találkoztam.
2013. aug. 4. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!