Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Alig van hajam.24 éves létemre...

Alig van hajam.24 éves létemre már majdnem az egész kihullott a fejtetőmön. Van még remény?

Figyelt kérdés
Ráadásul előtte se voltam egy nagy szám. és nem értek semmihez. Így már munkahelyre se vesznek fel.Csajról meg nem is álmodhatok. Értéktelen semmi az életem. nem kellek senkinek. Van még bármi remény? vagy rajtam már csak a duna segíthet? Más aki ilyen mint én elmegy a kocsmába és berúgik de én még inni se iszok.
2009. okt. 23. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:

:) Én 19 évesen ismerkedtem meg a férjemmel. Ő akkor volt 24. (akkor kezdett kopaszodni, de rendesen - öröklött). Engem ez nem zavart soha, a mai napig sem zavar. 15 éves házasok vagyunk.

Nézd meg Kulka Jánost, ő is milyen sármos pasi, vagy Dr. Green a Vészhelyzetből. :) és még sorolhatnám.

Mondhatni: nem a haj teszi az embert.

2009. okt. 23. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Szar az élet barátom! Én is kopaszodni kezdtem fiatalon. Ez genetika kérdése. Nem nől ki már soha többet, sőt, még kopaszabb leszel valszeg. Én pl. kövér is vagyok és kopasz is, de a kopaszságom engem is jobban zavar.
2009. okt. 23. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugi vannak akiknek a kopaszok tetszenek meg nem a külsö számit:)De ha gondolod és van rá pénzed menj el egy hajbevarrásra:) De hidd el mivel pasi vagy legalábbis gondolom igy nem akkora nagy baj ez,gondold el ha csaj lennél:)
2009. okt. 23. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként az örökletes kopaszságról mindig az intelligencia jut eszembe. (a leborotvált fejűekről meg pont az ellentéte).
2009. okt. 23. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ész a fontos nem a haj! :)

Ne keseregj, minden zsák megtalálja a foltját!

Te is! :)

Nekem pl. kimondottan tetszenek a kopasz pasik és gondolom más is van így ezzel!

2009. okt. 23. 22:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vigasztaló szavakat. Amiért ilyen kedvesek vagytok nyomtam nektek egy hasznosat.
2009. okt. 24. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!