Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha gyerek vagyok mik a jogaim?

Ha gyerek vagyok mik a jogaim?

Figyelt kérdés
Pusztán csak leszeretnék menni két napra Velencei tóra mert egész nyáron nem voltam sehol sem. Egyébként mindig is érdekelt mik a jogaim de sosem tudtam ezek után pontosan utána olvasni pedig szívesen tanulmányoznám!

2013. júl. 28. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Jogod van tanulni, szüleidre hallgatni-

Tény hogy gyerekként nem sok jogod van, mert a gyámod felel érted.

Olyan esetben ha családon belül erőszak ér, akkor jogod van gyámhivatal felé fordulni, és tőlük segítséget kérni.

A velencei tó nem jog kérdése. Ha a szüleid elengednek akkor elmehetsz akár több napra is. Ha a szüleid tudják állni anyagilag akkor elmehetsz. Ha nincs pénz vagy nem engednek el, akkor nem mehetsz.. ennyi...

2013. júl. 28. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
2013. júl. 28. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy a gyerekeket érdeklik a jogaik, de a kötelességeik nem?

Itt a válasz a kérdésedre: [link]

2013. júl. 28. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is javaslom, hogy a jogaid mellett tanulmányozd a kötelességeidet is. Tudod ez a kettő kézen fogva jár....

Amúgy a gyermekjogok között nincs a nyaralás.

2013. júl. 28. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Ez az amire sok ember nem jut el, hogy mi érdekli. Ezt már tudod. Így tovább!

Olvass bele a törvényekbe, ha tetszik akkor már azt is tudod milyen szakmát válasz, milyen jegyek kellenek a bejutáshoz!

Vágyakkal kezdődik minden, ne feledd! :)

2013. júl. 29. 04:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként kitűnő vagyok jól tanulok anyagi problémával nem magyarázható hogy nem engednek el egyébként nem csak a két napos nyaralásom miatt érdekelnek a jogai! És a szakmámat már négy éves kórom óta tudom pszichológus leszek ez a nagy állom és gyerekekkel szeretnék foglalkozni és tudom hogy el is fogom érni!
2013. júl. 30. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!