Libamájaskrumpli kérdése:
Nincsenek emlékeim?
Figyelt kérdés
Pontosabban, nem arról beszélek, hogy amnéziás lennék, hanem egyszerűen ha valami jóra boldogra akarok emlékezni nem jut eszembe semmi, csak rossz bántó emlékek, hogy a szüleim/bátyám leszidnak bántanak (nem erőszakosan hanem nevelő célzattal) hogyan helyettesíthetném ezeket?2013. júl. 26. 23:48
1/1 anonim válasza:
ÚGy, hogy az ő normáik szerint cselekszel és akkor nem fognak leszidni.
Egyébként meg elég fiatla lehetsze, lesznek még szép emlékeid, pl egy jó kirándulás, családi összejövetel, de te is próbálj meg toleráns lenni, és akkor lesznek majd szép emlékeid neked is.49 éves vagyok, 37 éve ver a sor, mégis itt vagyok, és igen, tele vagyok szép emlékekel. A múltban viszont nem szabad élni, csak a jelenben, akkor jól fogod éreznimagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!