Te milyen horror filmnek ítéled meg A kört?
Első vagyok
Először az eredeti verziót láttam a japán horror filmet. Ott is csak az első rész az ami elmegy. A többi nem..sőt kimondottan unalmas.
Később megnéztem az amerikai verziót. Nagyon gyenge az eredetihez képest.
Utálom a horrort.Eddigi életem során összvissz 2 horror filmet láttam.Ezek közül is az egyiket úgy erőszakolták rám a barátnőim..:D
Na ez a kör volt.Szerintem elég gyengécske film.Én utálom a horrort mert utálom saját magam paráztatni,plusz a vér látványát se bírom.De ezen a filmen majdnem elaludtam.(de kinek mi,barátnőim végig sikítozták)
kb. 10 évesen láttam. Evvel kezdődött a horrorfanatizmusom. Ez volt a kedvenc horrorfilmem, mert ettől féltem a legjobban. Eléggé szétb*szta a lelkivilágomat. (nagyon érzékeny kisgyerek voltam)
Imádtam félni, szerintem félelem függő voltam. Csak aztán jött a váltás, hogy túl sokat féltem, kicsit bekattantam. Olyan nem létezett a házba, hogy sötét, legalább 1 évig. Díszkivilágítás mindenhol, egy idegroncs voltam, folyamatosan remegtem, alig aludtam, sűrűn jöttek rám ilyen félelem flashek . Olyat is csináltam, hogy vágtam a konyhába a kenyeret, és elkezdtem random bőgni. Mondjuk ehhez hozzájön, hogy brutális tinikorom volt, a hormonok eléggé megtépázták a lelkivilágomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!