Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha a barátnőm évente egyszer...

Ha a barátnőm évente egyszer mondja nekem, hogy szeret (én meg szinte naponta mondanám neki), akkor vajon tényleg szeret?

Figyelt kérdés

2013. júl. 23. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól hogy nem nyáladzik, még nem biztos hogy nem szeret. Az én (volt) barátom is folyton ezt csinálta: lépten nyomon ilyeneket mondott, oké ez rendben is van, de kértem hogy ne csinálja és csak azért is. Társaságban is a nyakamba ugrott mint egy ötéves gyerek és azt kiabálta, hogy „szeretlek baba”

Rövid úton lapáton találta magát.

A LÉNYEG:

Miért kellene mondogatnia, hogy szeret? Nem arról van szó hogy kételkedsz, egyszerűen csak hallani akarod.

2013. júl. 23. 18:47
 2/9 piriiiiii ***** válasza:

Igen, van rá lehetőség, hogy szeret.

A szeretetet máshogyan is ki lehet mutatni, nemcsak szavakkal. Sőt. Örülj neki, hogy nem mondja állandóan, hogy így szeretlek, úgy szeretlek.

Ennek a szónak nagy súlya van! Ha gyakran mondják, ez a súly semmivé lesz.

2013. júl. 23. 18:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Sokszor veszekedtünk, és szüneteltünk is, de már azelőtt se mondta. Pedig ő a legjobb barátnőm, és nekem természetes, hogy tudatni akarom vele, mennyire fontos.
2013. júl. 23. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Hogy érzed, Kérdező? Szeret?
2013. júl. 23. 18:51
 5/9 piriiiiii ***** válasza:
Na vá-vá-vá-váááárj csak. Most ez párkapcsolat, vagy barátság?
2013. júl. 23. 18:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Barátság.
2013. júl. 23. 18:57
 7/9 piriiiiii ***** válasza:

Na hát, na, én meg azt hittem, hogy párkapcsolat. Így már mindjárt más. :D

Hát figyi... azért fura ez, mert Te naponta mondanád neki? Azért ez fura...

Az én barátnőm egy nagyon barátságos és nyílt lány, és tudom, hogy nagyon szeret engem, és ő is elvárja, hogy a másik ember (mindegy, hogy milyen kapcsolatban, család, szerelem, barátság) kimutassa az érzelmeit. No én viszont nem mutatom ki egykönnyen. Mégsem fordul meg a fejében, hogy utálom... :D Pedig én is kábé évente egyszer mondom, hogy szeretlek. De akkor aztán ő napokig le van sokkolva. :D

Amúgy meg én például egész egyszerűen nem érzem szükségét, hogy ilyesmit mondjak. Beszélnek helyettem a tettek, az együtt töltött órák, a közösen átélt dolgok, a nevetés.

2013. júl. 23. 19:02
 8/9 piriiiiii ***** válasza:
egyébiránt hány évesek vagytok?
2013. júl. 23. 19:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Nálunk nincs ami beszéljen, elzárkózik előlem, nem engedi, hogy felhívjam, mert elmondása szerint nem tud mit mondani nekem, nem találkozunk sose, mert távol lakik.

Én a fecsegő vagyok, ő meg a magába forduló, és bármivel próbálkoztam, semmivel sem tudtam megnyitni.

Huszon felül.

2013. júl. 23. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!