Hogy törődjek bele, hogy szerintem nem vagyok szép? Sőt, ronda vagyok!
Ne nezz folyton a tukorbe, es egy ido utan szepnek latod magad, ha veletlenul magadra pillantasz :)
En is igy elem az eletem, ez bejott nekem!
32/L
Hát...ha nő vagy:
A nők mindig is kritikus szemmel látják magukat...legalábbis nekem ez a tapasztalatom!Ha göndör a hajad sima hajat akarsz ha sima akkor göndört(és szinte mindenben így van)...általában mindig kövének gondolják magukat a nők pedig hidd el nem baj az ha van mint fogni 1 nőn...(engem pl nem zavar ha pocakos egy lány)
Tehát nem bele törődni kell hanem nézőpont változtatást!Ne azt nézd magadon ami nem tetszik.Lásd meg magadba a szépet mert mindenkibe van!Igenis nézz tükörbe gyakran!Ez a hozzá állás hogy csúnya vagyok már fél kudarc.Ha a környezeted nem tart csúnyának te miért tartod annak magad?gondolj arra hogy tőled sokkal csúnyábbak is megtalálták életük párját!
Fel a fejjel és barátkozz meg a tükörrel!
18F
Minden ember valamiért szép ezért vagyunk egyediek.Csak nem mindig vesszük észre a másik szépségét.Persze aki külsőleg is szép annak könnyebb dolga van.
Azt elárulom hogy én is Nő vagyok sokan szépnek látnak,de én is látok magamban "hibát".
Nem szoktam senkit elítélni a külseje miatt.
Egyszer megismertem a munkahelyemen egy"csúnyácska"és elég molett hölgyet aki ránézésre igazán nem mondható szépnek,de amikor közelebbről meg kellett ismernem és napi szinten beszélgettünk olyan kisugárzás áradt belőle hogy a hangulata a közvetlensége a másik iránti tisztelete lenyűgözött mindenkit.Nagyon jó kolléganőm lett és Ő is boldog párkapcsolatban él.És szépséget áraszt magából!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!