Mik ezek a jelenségek?
Például amikor hatalmas csönd van,és hirtelen hangzavar történik,vagy rossz órára nyitok be,vagy nyugodtan megyek az utcán és megbotlok,magyarul vmiért nagyon megijedek,vagy abban a két mp-ben félek vagy vmi ilyesmi,akkor azokban a mp-kben a nyelvem közepe bizseregni kezd.Ez mindenkinél így van? Régen,ha cikis helyzetbe voltam,csak azt éreztem h tűz vörös lettem,és folyt rólam a víz.Most is ez van,csak hozzá még ez a bizsergés,és nagyon rossz érzés...mit jelenthet?
Amúgy így másodkérdésben: ti hogyan élitek túl,ha vmi nagyon égő dolog történik veletek??? Én még egy hétig szoktam rajta morfondírozni,hogy te jó ég mit csináltam,és már nem csinálhatom másképp,és mások is látták,hallották.Mindig amikor erre gondolok,elkap a libabőr,és ugyanaz a jelenség,ami az előbbi kérdésben volt!szval ti hogyan gyűritek le? Segítsetek lécci!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!