Mit tegyek? Gyors tanácsok kellenének.
Figyelt kérdés
Fél éve járok tornázni,de egy hónapja nem voltam már.Az edző mindig mondta hogy milyen lelkes vagyok meg hogy kitartó,én jártam a legrendszeresebben,mindig ottvoltam.De nem vagyok túlzottan jól lelkileg,mondjuk már úgy érzem,el tudnék menni edzésre,de félek a "találkozástól".Hogy megkérdezi,hogy hogyhogy nem voltam.. Másrészt meg mit szólna,hogy a "leglekesebb" ember nrm volt egy hónapig?Annyira szégyenlem magam,de mindig úgy voltam vele,hogy majd legközelebb megyek,amiből semmi nem lett...Mit tegyek hogy ne féljek elmenni?Nagyon ciki hogy egy hónapot kihagytam?2013. júl. 19. 21:54
1/2 anonim válasza:
jaj, hagyd már:)
ha megkérdezi, mondd, hogy "hát, nem jöttek ki jól a dolgok" és annyi:) ezzel jelzed, hogy ne kérdezősködjön tovább, viszont azt is tudni fogja, hogy valami bajod volt, így még kevésbé fog piszkálni:)
egy jó edző örül, ha visszatér egy padawanja, akármiért is volt távol:)
2/2 anonim válasza:
Most komolyan, az edző nem az apád, hogy beszámolási kötelezettséged legyen felé. Fizetsz azért, hogy ott lehess. Számon kérni biztos nem fog, legfeljebb kedvesen érdeklődik, azt meg le lehet rázni finoman (pl. ahogy az első írta, vagy "nem volt időm", "nekem is fura volt, de végre megint itt vagyok" stb). Egyáltalán nem kell félned, örülni fog, hogy megint lát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!