Magas önbizalomhiányom lenne? :o
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és az a gondom hogy ha el kell mennem egy vagy több fiú előtt akkor egyszerűen elkezd remegni a lábam a hangom, alig birok menni(hülye járásom lesz) ideges leszek könnyes lesz a szemem és képes vagyok ezért akár egy fél órás kerülőt is megtenni, hogy kikerüljek egy fiút... ezen hogyan változtathatnék ??2013. júl. 19. 15:29
1/8 A kérdező kommentje:
*kihagytam hogy nagyon beszélgetni se tudok a fiúkkal , zavarban vagyok ha csak rám néz egy fiú :(
2013. júl. 19. 15:30
2/8 anonim válasza:
Kislany vagy ennyi.
Mondjuk amit csinalsz az szerintem tulzas... kicsit olyan muhiszti szaga van... Iskolaban mit csinalsz?
Minek sirni? Megesznek?
16 eves vagy, lassan felnott... nema...
3/8 A kérdező kommentje:
nem sírok:D csak könnyes lesz as szemem de amúgy is sokszor simám könnyes a szemem, suliban ülök a padban és ennyi
2013. júl. 19. 15:51
4/8 anonim válasza:
Szerintem az..:)
Önbizalomhiány..
Ki vagy békélve magaddal? El tudtad fogadni magad úgy,ahogy vagy?
Szerintem nem..:)
5/8 A kérdező kommentje:
utálom magamat mint külsőre mint belsőre
2013. júl. 19. 21:30
6/8 anonim válasza:
Sejtetem...:)
Magaddal kéne megbékélned.Ha magad el tudod fogadni ,akkor már a másokkal való ismerkedés (vagy jelen esetben csak a fiúk előtt való elsétálás ) is sokkal könnyebben fog menni. Felszabadultabb leszel.
7/8 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémáim vannak, bár 2 évvel fiatalabb vagyok. A könnyes szemek nálam is mindennaposak, de nekem akkor is könnyes lesz, ha nevetek. Nekem az édesanyám mindig azt mondja, hogy "gyakoroljak" az olyan fiúkon, akiknél ezt nem érzem. Biztos van neked is ilyen, beszélgess vele, legyen ő a "próbababa". Drukkolok! :)
8/8 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a tanácsokat :)
2013. júl. 22. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!