Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy állithatom le magam a...

Hogy állithatom le magam a csúnyabeszédről?

Figyelt kérdés
Nem sértek vele senkit de má-már kötőszóként használom és ez kiba szottul zavar! Tippek?
2013. júl. 17. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudatosan vedd észre hogy kimondanád és ne mond ki idő kell míg leszoksz de ha figyelsz erre akkor csak idő kérdése
2013. júl. 17. 00:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Húzz egy befőttesgumit a kezedre és húzd meg,ahányszor csúnyaság hagyja el a szádat...xD

Fura,de szerintem hatásos lehet.

2013. júl. 17. 02:19
 3/8 A kérdező kommentje:
e a befőttesgumi egy rajzfilmből van, nem? xD
2013. júl. 17. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak elszorítja az ereket akkor már kíméletesebb az elektrosokk:)
2013. júl. 17. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó ötlet valamilyen "büntetést" kiszabni magadra a csúnya szavak után. Vagy megbeszélheted az ismerőseiddel, családoddal, hogy ha csúnya szót használsz egy mondatban, tegyenek úgy, mintha nem is hallottak volna. Aztán ha elmondod normálisan is, akkor reagálhatnak rá.
2013. júl. 17. 10:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Meséből? xD nemtudom,lehet szerepel ez az ötlet egy mesében is..Nekem csak úgy jött.

Amúgy az egyik válaszolónak meg csak mondom,hogy nem is azt mondtam neki,hogy egy 3 mm átmérőjű gumit húzzon a kezére..

Ha egy nagy gumit vesz fel és azt húzza meg az adott időben,az is ugyanúgy tud fájni,de mégse szorítja el az ereit..:D

am. persze csak poén volt,de ettől még működhet:P

2013. júl. 17. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Van egy rajzfilm, amelyben van ez a befőttes gumis módszer: Kölykök a 402-es tanteremből.

Amúgy tudatosan kitudod kerülni ezt az ingert, csak figyelj oda és legyél türelmes.

2013. júl. 18. 11:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen az az a rajzfilm :D mennyit néztem azt xD köszönom a válaszokat.
2013. júl. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!