Hogy állithatom le magam a csúnyabeszédről?
Figyelt kérdés
Nem sértek vele senkit de má-már kötőszóként használom és ez kiba szottul zavar! Tippek?2013. júl. 17. 00:20
1/8 anonim válasza:
Tudatosan vedd észre hogy kimondanád és ne mond ki idő kell míg leszoksz de ha figyelsz erre akkor csak idő kérdése
2/8 anonim válasza:
Húzz egy befőttesgumit a kezedre és húzd meg,ahányszor csúnyaság hagyja el a szádat...xD
Fura,de szerintem hatásos lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
e a befőttesgumi egy rajzfilmből van, nem? xD
2013. júl. 17. 08:03
4/8 anonim válasza:
Csak elszorítja az ereket akkor már kíméletesebb az elektrosokk:)
5/8 anonim válasza:
Jó ötlet valamilyen "büntetést" kiszabni magadra a csúnya szavak után. Vagy megbeszélheted az ismerőseiddel, családoddal, hogy ha csúnya szót használsz egy mondatban, tegyenek úgy, mintha nem is hallottak volna. Aztán ha elmondod normálisan is, akkor reagálhatnak rá.
6/8 anonim válasza:
Meséből? xD nemtudom,lehet szerepel ez az ötlet egy mesében is..Nekem csak úgy jött.
Amúgy az egyik válaszolónak meg csak mondom,hogy nem is azt mondtam neki,hogy egy 3 mm átmérőjű gumit húzzon a kezére..
Ha egy nagy gumit vesz fel és azt húzza meg az adott időben,az is ugyanúgy tud fájni,de mégse szorítja el az ereit..:D
am. persze csak poén volt,de ettől még működhet:P
7/8 anonim válasza:
Van egy rajzfilm, amelyben van ez a befőttes gumis módszer: Kölykök a 402-es tanteremből.
Amúgy tudatosan kitudod kerülni ezt az ingert, csak figyelj oda és legyél türelmes.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen az az a rajzfilm :D mennyit néztem azt xD köszönom a válaszokat.
2013. júl. 18. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!