Titeket nem zavar, hogy a legtöbb "Különc vagyok" képet/idézetet a kis tiniribik rakják ki, akik olyanok, mint minden második tizenéves lány? Miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Azt hiszik, ettől menőbbek lesznek, hogy ők "mások, mint a többiek, és büszkék rá". Közben meg ők azok, akik úgy öltözködnek és sminkelnek, mint az összes tiniribi. Nem tudom, miért csinálják ezt. Ha annyira különcök akarnak lenni, miért riszálják magukat, és próbálnak k.urváskodással menők lenni?
Nem értem. Szerintetek?
2013. júl. 16. 17:11
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, azoknak nevezem őket, mivel, MOST FIGYELJ! Azok.
2013. júl. 17. 10:47
12/15 minimalbuddha válasza:
Pont akkora k.vák mint te.
13/15 A kérdező kommentje:
Ja.. Biztooooos.
2013. júl. 17. 17:08
14/15 anonim válasza:
Fiúk (a ratyibbak) is kitesznek állandóan ilyen képeket, idézeteket.Még ha olyat raknának ki, aminek lenne értelme.
Nem tudom amúgy, hogy mi kell a lányoknak, az átlaghoz képest sokkal kulturáltabb vagyok, jobb tulajdonságokkal rendelkezem.Ez nem önfényezés, hanem sajnos ezt veszem észre magamon, mikor emberek közé megyek, vagy csak felnézek facebookra.
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is így érzem.
2013. júl. 19. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!