Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Megfogok...

Mit csináljak? Megfogok őrülni, félek, hogy bekattanok és megteszem. Lent írom.

Figyelt kérdés
Régen nagyszerű életem volt. Jó suli, barátok, gyönyörű barátnő fülig szerelmesen 3 évig minden ami egy jó élethez kell. Ott hagytam a sulit... Szakított velem a barátnőm. Elmentem melózni mellette elkezdtem edzeni is és vettem egy kutyust ami mindennél fontosabb lett. Ott hagytam a munkát fél év után (fogalmam sincs, hogy miért, mert hülye vagyok....) másfél éve se munkám se barátnőm.. csak edzek mikor megtehetem és a kutyámmal vagyok. Elvállalok alkalmi munkákat. Azóta folyamatosan morzsolom a lelkemet amiért hülye voltam. Apám iszákos részegen mondja, hogy csak magamra gondolok és a kutyámra, nem érdekel semmi stb. Elzárkóztam a világ elől, mindent szürkén és negatívan látok, sokszor az öngyilkosságra gondolok és egyre jobban hajlok felé.. A kutyám tart vissza, hogy ne tegyem meg mert nem tudom mi lenne vele nélkülem.... Mi a francot csináljak?
2013. júl. 16. 00:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sziaa. Vissza mentem edzésre.. neki álltam komolyabban munkát keresni, próbálok kitörni ebből a kalitkából... köszönöm az érdeklődésed!! :)
2013. júl. 26. 14:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen Mindenkinek a megértést és a tanácsokat!!!!
2013. júl. 26. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!