Milyen jellemtípus ez? Mi a neve?
Nehezen találom a társaságomat. 23 éves fiú vagyok, járok fősulira, sportolok, csinálok mindenfélét, de barátaim kevesen vannak. És szerintem azért, mert nem érdekel egyszerűen sok ember. Az az ember érdekel, akiből valamilyen hasznom van. És ez tényleg így van, nem érdekel egy olyan ember, akiben nem látok üzletpartnert valamiben, akivel nem tudok később közösen vállalkozni vagy nincs nagy ismeretsége széles körben.
Szóval általában a pénz körül forog nálam minden, mindenben az üzleti lehetőséget keresem. Ez milyen embertípus? Hol tudok hasonló gondolkodású emberekkel megismerkedni? Köszönöm.
Csodálod, hogy nincs társaságod?
Én sem szeretnélek megismerni!
Bocs, ilyet nem illik, de én ezt az embertípust úgy hívom, hogy
"A zsidó a meséből" :D. Már bocs, de csodálkozol, hogy nincs sok barátod? Ember... Amerikában már sikeres lehetnél ilyen hozzáállással. Láttad az Amerikai psycho című filmet? Meg kéne nézned. Na mindegy, jó üzletkötést a barátaiddal... mit barátaiddal, partnereiddel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!