Mi ez az érzés?

Figyelt kérdés

Még sosem éreztem ilyet. Tudom,hogy nem szerelem, ebben egészen biztos vagyok.

Egy táborban megismerkedtem egy fiúval, akivel sok közös tulajdonságunk van és nagyon jó vele beszélgetni, de... Valami egészen más zajlik le bennem, mikor a közelemben van. Sokkal teljesebbnek és boldogabbnak érzem magam. Talán azért mert sok bennünk a hasonló és ezért rokonszenves nekem, de nem igazán tudom eldönteni, hogy mi is ez...

Megjegyzem imádom, ha nevet. Mondjuk én minden embernek csak azt kívánom, hogy nevessen inkább, mint zokogjon.

Eddig két napja nem láttam és eléggé hiányzik.

Ez mi?

13/l

2013. júl. 11. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha még sosem éreztél ilyet, honnan tudod, h nem szerelem?

De ha nem, hát nem. Nevezzük akkor: szerelem csírának. :)

56/F

2013. júl. 11. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
ez szerintem is szerelem lesz:)
2013. júl. 11. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
szerelemcsíra szerintem is.
2013. júl. 12. 07:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerelencsira - milyen kedves szo ra.

De egyebkent igen, ez az lesz.

Tudom, nekem is volt szerelemcsiram. Aztan megontoztuk parszor es mar kikelt :) Most mar tudom es elismerem hogy szeretem Ot ugy ahogy van es ez a szerelem - mert nem akarom megvaltoztatni, ugy mint mas ferfiakat elotte. Nekem ugy jo, nekem ugy csodas O ahogy most van.

2013. júl. 12. 13:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, a szerelmet eddig egy "első látásra igen"-nek gondoltam.

De ha ezt mondjátok akkor jó...

Köszönöm szépen a válaszokat!

Egyébként nem igazán szeretném elhinni, hogy szerelmes vagyok, mert túl korai és tönkre vágná azt, ami egyáltalán van köztünk...

2013. júl. 12. 18:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne fogd vissza Magad. Főként nem, ha kölcsönös az érzés. Az emberi Élet talán legszebb érzését élheted át mostanság. Csak lazán. Engedd, h történjenek a dolgok Veled, Veletek. Sok sikert!

56/F

(Feltételezem, h a "felvilágosítás"-on túl vagytok) :D

2013. júl. 12. 19:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló! :D

A felvilágosítást már megkaptuk, de tizenháromévesen nem hinném, hogy megtörténne "az a bizonyos". ;) :D

Köszönöm szépen, jöhetnek még a válaszok! =)

2013. júl. 13. 20:46
 8/10 anonim válasza:

velem is ugyan ez volt, megismertem egy fiút, sokat/ rengeteget beszélgettünk, és kialakult közöttünk egy nagyon erős baráti kapocs, 2 év múlva elkezdtem azt érezni, amit te, én sem éreztem ilyet még azelőtt, és egyből letagadtam, hogy neeem...nem vagyok szerelmes..ez más... kis idő elteltével erősödött bennem ez az érzés, és magamnak is bevallottam, hogy nagyon beleszerettem, máshogy tekintettem rá, és kezdte észrevenni rajtam, hogy nincsen minden rendben, elmondtam neki, mosolygott rám és megölelt, azt mondta: "ne merd ezt megtenni velem".

igen...szépen elutasított azért, mert nem akarta, hogy a barátságunk elmúljon. Bevallotta a későbbiekben, hogy tetszem neki, és leszarja ezt az érzést mert ilyen barátot sohasem talál, ma ugyanúgy beszélgetünk mint régen, nem történt köztünk egy csók se, és én most 6 év elteltével nagyon jónak találom, mert ma is a legjobb barátom, mindent elmondunk egymásnak. Örülök, hogy akkor azt mondta nekem, hogy nem. Legyen ez a történet egy tanulság számodra. 21/L

2013. júl. 15. 15:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló! Neked köszönhetek a legtöbbet! :)
2013. júl. 15. 19:24
 10/10 anonim válasza:
na mi lett?
2013. aug. 18. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!