Mit tegyek ha sárga fogam?
Figyelt kérdés
Soha nem dorogsztam nem piálttam.
A fog feherteset nem engedik a szüleim.
Minden nap mosom sokszor meg tulzásba is visszem.
Elettromos fogfe ráadásul fogfeheritös fogker ami ugy szinten feherittös szodabikarbonna stb...
A szüleim szerint akor vekonyodik a fogrománcs is szerintök az hogy sárgás is nem olyan feher mint a cim lap lányoké szerintök termesszetes
Bocsa helyes irasert telon irok.
2013. júl. 11. 12:57
1/2 anonim válasza:
Nekem a Colgate termékek váltak be, próbálj mindig újakat amíg nem találsz magadnak megfelelőt. Naponta 2x-3x moss fogat csak, kerüld a savas italokat (kávé, üdítők) meg az ételeket (túl sok gyümölcs). Próbálkozhatsz természetes módszerekkel is, ezekről sokat olvashatsz az interneten. A lényeg, hogy addig próbálkozz míg nem tetszik a végeredmény : )
2/2 Milagros:) válasza:
Szia! Rossmannban lehet kapni fogport. Kis tégelyben van és mentolos. Próbáltad már? Szerintem az nagyon hatásos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!