Valaki, aki közel áll hozzád, nagyon beteg, és egy hónapon belül meg fog halni. Könyörög neked, hogy mérgezd meg, ne kelljen szenvednie. Megtennéd?
Figyelt kérdés
2006. nov. 5. 11:42
11/21 anonim válasza:
Kérem Istent, hogy ne állítsa elém ezt a próbát!
Egy hónapra megkeményíteném a szívem. Örjöngenék a fájdalomtól belül de nem tenném meg. Tombolva követelném az orvosoktól, hogy enhítsék a szenvedését valamivel. Minden követ megmozgatnék érte de nem ölném meg. Bármilyen képtelenséget megtennék érte és neki de ezt nem tehetem meg ha... tudom, hogy "csak" egy hónap.
12/21 anonim válasza:
igen. megvenném neki a mérget, odaadnám neki, és rajta áll, megissza-e
13/21 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet jó választ adni.
14/21 anonim válasza:
Nem tenném meg, mert ha ilyet kér tőlem, akkor nem is áll közel hozzám. Ha közel állna, nem akarná az én életem is tönkretenni.
15/21 anonim válasza:
Ez egy nagyon-nagyon kemény kérdés. Minden létezőt megtennék, hogy a szenvedéseit csökkentsem és megszépítsem az utolsó napokat, de nem tudnék (valószínűleg) ölni, még akkor sem, ha tudnám evvel csak segítenék neki.
16/21 anonim válasza:
ha nem kerülnék hüvösre és nem tudnák meg mások h én tettem szerintem meg ha naon szenved de csak kiméletesen ... :(
17/21 anonim válasza:
Hiszek abban, hogy az ember maga tudja a legjobban, mire van szüksége, úgyhogy megtenném.
18/21 anonim válasza:
Nem tenném meg mert az élet kiszámíthatatlan. Lehet hogy gyógyíthatatlan beteg de előfordúlhat hogy megteszem és két napra rá bejelentik a nagy felfedezést : Igen megcsináltuk! Meg van az ellenszer!" Na akkor mi van?
19/21 anonim válasza:
az x/16*54.99-es számú titkosított méraggel végeznék vele.
(szenvedések nélkül öli meg kb 1 fél óra alatt)
de nem tenném inkább bevetném a csaodaszert amiről még nem írhatok mert nem biztos hogy beválna lehet hogy csak hosszabb és rosszabb szenvedést biztosítana.
XD LOL
Nem kísérleteznék semmivel inkább nem
20/21 sanyi990211 válasza:
nem tudnám senkivel megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!