Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem szeretem aki vagyok?

Miért nem szeretem aki vagyok?

Figyelt kérdés
Utálom, hogy olyan zenéket hallgatom amiket, utálom, hogy elkezdtem gitározni és már két éve tanulom, utálom, hogy tetszik is, utálom, hogy elkezdtem jobban belemélyedni az elméleti részébe, utálom, hogy ezt azért tettem mert ezt szerettem volna. Ez mi lehet? 17/F

2013. júl. 7. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Figyu ,ha valami nem tetszik ,akkor azt ne csináld!Ha valami zene nem tetszik ne hallgasd!Ha tetszik és hallgatod azzal miért van baj?4fal közt senki sem fog röhögni rajtad hogy mit hallgatsz!
2013. júl. 7. 21:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenki tudja, hogy milyen zenét hallgatok sőt, sokan hallgatják még rajtam kívül és nem röhögnek ki érte. Egyszerűen csak lehet, hogy unom.
2013. júl. 7. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért tetszett a gitározás? Megmondom. Mert a családban többen is zenélnek valamin pl apa, bátyó, stb. Tehát megtetszett, és ezért te is gitározni akartál. Én nem gitározok, de egyet elmondhatok. Van, aki sokat gitározik, és már koncerteken lép fel annyira megy neki. És van, aki nagyon nagyon sokat gitározik mégsem megy neki majd annyira. Azt viszont nem gondolnám, hogy az elméleti része olyan borzasztó nehéz lenne. Csináld szerintem végig.

Ja, és ennek a neve amit érzel nem más, mint normális gondolkodás. :)

Én sem szeretnék gitározni, sőt hallgatni sem.

2013. júl. 7. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
De én szeretek gitározni, mert sokak szerint jó vagyok benne, sőt már zenekarban is játszom éppen és nem sokára fellépésünk lesz. Viszont valahogy mégis egyszerre szeretem és utálom.
2013. júl. 7. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
nem inkább félsz valamitől? pl., hogy túl sikeres, ismert leszel.. és talán ezt nem akarod..
2013. júl. 7. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:

egyszerre szeretsz és utálsz valamit?

jajj arany csillagom kezdesz rájönni hogy az mindennek/mindenkinek több oldala, nézőpontja, véleménye van ami lehet rengeteg szintű nem csak fekete vagy fehér.

gondoltál valamire és nem egyféle érzelmet váltott ki hát szerintem ez annyira alapvető dolog ha jobban belegondolsz a dolgokba, mindennel így leszel egy idő után és gondolkodó ember lehetsz, ha akarsz

2013. júl. 18. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!