Hogy álmodjak azt amit szeretnék?
Figyelt kérdés
rengeteg horror játékos gameplayt láttam mostanában és el szeretném kerülni hogy rémálmom legyen.Pl hogy álmodjak olyat hogy repülök vagy ilyesmi?2013. júl. 7. 20:17
1/9 anonim válasza:
Voltál olyan helyen nyaralni,ahol úgy érezted hogy azért a nyaralásért érdemes volt élned?
Mikor leteszed a fejed,kapcsolj ki mindet és gondolj vissza rá hogy milyen jó volt .
Jó éjt! :)
2/9 anonim válasza:
Én sokszor szerettem volna közelebbi viszonyba kerülni lányokkal az álmaimban. Ezért elalvás előtt csak arra koncentráltam. És nem jött be. Nálam az jó, hogyha nem gondolok arra elalvás előtt amiről álmodni szeretnék.
3/9 anonim válasza:
Tudatos álmodás, vki egyszer belinkelt hozzá vmi jó kis fórumot, volt ott több módszer is, és ahhoz voltak ilyenek, hogy ki melyiket próbálta, és sikerrel járt-e:) Hátha valaki megint belinkeli, mert én már nem tudom ,melyik volt az:S:D
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Erről olvastam már Én is,vannak olyanok hogy tudatos álmodók.Ez nem gyerekjáték,mert boríthatja a valódi életben a dolgaidat állítólag.Mármint arra a tudatos álmodásra gondolok amelyik álmodban tudod hogy álmodsz és azt csinálsz amit akarsz ezt kihasználva.
6/9 anonim válasza:
Boríthatja? Nem tudom, ezt hol olvastad, vagy honnan szedted, de nagy butaság.
Sokféle módszer az álmok irányítására. Nekem az ilyen még soha nem borított fel semmit, pedig voltak jócskán sikeres kísérleteim még anno.
7/9 anonim válasza:
Én arra gondoltam aki ezt sokat csinálja esetleg a valóságot tévesztheti,de ezt akkor nagyon sokat kell.
Bár ez még felfedezetlen terület hogy akármit is bíráljunk róla.Egy biztos hogy tényleg van ilyen,egyszer gyermek koromban sikerült magamtól egy ilyen álom,de mostanság az az igazság hogy keveset álmodom...
8/9 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt veletlenul egy ilyenek de mai napig nem vagyok benne biztos hogy alom volt..
9/9 anonim válasza:
Sztem tul sokszor nezted meg az eredetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!